Stormen Gorm

30. november 2015

Jeg må nok sige, at det var nogen pænt kraftige vindstød der kom i går aftes og jeg var da en kende nervøs for nogle af vores store træer, for ved vejede lige lidt mere end jeg brød mig om. Og med med de skader Allan forvoldte på samme tid i 2013, kan det ikke undgås at det giver et lille gib i kroppen, hvergang jeg hører noget derude fra mørket af.

Nu er det blevet morgen og så vidt vi kan se nu i mørket, så er der ikke sket noget, men når lyset kommer, bliver det lettere at se.

God blæsevejrsdag.

     

- Tak fordi du læste med -


Du er megegt velkommen til at dele dette indlæg og kig endelig forbi Instagram, og følg med i alt det der ikke kommer ind på her på siden. Du kan også holde øje med nye indlæg via Facebook eller tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", i sidebaren ——–>
Videoer bliver lagt op ind på min YouTube kanal og der vil jeg blive glad for dit abonnement og et lille like.


I samme genre

4 kommentarer

 • Reply Karin Abildhauge 1. december 2015 at 22:57

  Åh ja, jeg husker godt hvor du skrev om Allan, men var det ikke den der var mens jeg besøgte yngste i Bukarest, og Bodil der var lige først i december 2013. Husker Bodil der hærgede over meget lang tid, det meste af en dag.
  Gorm var grov i den time han var her, tænkte hvis han bliver ved med den kraft, så vil han tage lidt mere med sig end godt er.

  Håber virkelig ikke der væltede flere træer i jeres vidunderlige have.

  • Reply Catarina 3. december 2015 at 11:26

   Det var ca. samme slags storm vi havde og vi slap uden men. Vi havde dog aftalt, at hvid der rød flere, så ville vi fælde alle træerne. Men de slipper for denne gang 😀

 • Reply Celena 3. december 2015 at 12:15

  Hope you survived! xox

  • Reply Catarina 3. december 2015 at 15:59

   We did Celena 😀

  Skriv gerne en kommentar