Menu
Jul

Juleri

Så er der begyndt at »lugte« lidt af jul her på matriklen. Her til morgen jeg fået lavet kalenderlys-dekoration og senere kommer også adventskrans, samt lidt julepynt op. Ikke meget, men nok til at jeg synes der bliver lidt mere julet. Det er jo 1. søndag i advent og dermed starter julen officielt i vores familie.

I år har jeg valgt, at lave en lidt mere minimalistisk dekoration til kalenderlyset. Jeg plejer jo at lave en stor dekoration, som får plads på langbordet, men i år, har jeg smidt lyset ned i en store bowle sammen med noget mos og lidt andet grønt og lidt kogler. Det ser faktisk ikke hel dumt ud og når det er brændt ned, kommer der nok endnu engang orkide i bowlen.


- Mange tak fordi du læste med -
Catarina

En kommentar eller en hilsen er meget velkommen.
Du kan også følge mig på INSTAGRAM og FACEBOOK.
Mine videoer kan findes på YOUTUBE hvor et abonnement vil gøre mig glad.
Ligeledes kan du tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg".
0

4 Kommentar

 • celena
  29. november 2015 at 23:42

  How cosy! Good job ☺

  SVAR
  • Catarina
   30. november 2015 at 06:47

   Thanks Celena. Have a grate day. 😀

   SVAR
 • Karin Abildhauge
  1. december 2015 at 22:53

  Dejligt at jule, især når det er 1 søndag i advent, bare det var mig, men du skal nok hører hvorfor, troede indlægget kom i dag, men venter lige til i morgen, tror det er ved at være sengetid.

  Vild med din dekoration

  SVAR
  • Catarina
   3. december 2015 at 11:25

   Det er ikke fordi der bliver lavet det helt store i år, da der kun bliver Søren, mine forældre og jeg i år. Så jeg laver ikke så meget som jeg plejer.
   Ha’ en dejlig dag.

   SVAR

Skriv en kommentar