Juleri

29. november 2015

Så er der begyndt at »lugte« lidt af jul her på matriklen. Her til morgen jeg fået lavet kalenderlys-dekoration og senere kommer også adventskrans, samt lidt julepynt op. Ikke meget, men nok til at jeg synes der bliver lidt mere julet. Det er jo 1. søndag i advent og dermed starter julen officielt i vores familie.

I år har jeg valgt, at lave en lidt mere minimalistisk dekoration til kalenderlyset. Jeg plejer jo at lave en stor dekoration, som får plads på langbordet, men i år, har jeg smidt lyset ned i en store bowle sammen med noget mos og lidt andet grønt og lidt kogler. Det ser faktisk ikke hel dumt ud og når det er brændt ned, kommer der nok endnu engang orkide i bowlen.
- Mange tak fordi du læste med -

Catarina

En kommentar eller en hilsen er meget velkommen. Hvis du læser noget der er intressant, så er du velkommen til at dele det på de sociale medier du færdes på, og følg gerne mig på FACEBOOK og INSTAGRAM. Du kan ligeledes tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", ude i sidebaren ——–>
Mine videoer kan du finde på YOUTUBE og jeg vil blive meget glad for, hvis du abonnement på kanalen. ♥


0

You Might Also Like

4 kommentar

 • Reply celena 29. november 2015 at 23:42

  How cosy! Good job ☺

  • Reply Catarina 30. november 2015 at 06:47

   Thanks Celena. Have a grate day. 😀

 • Reply Karin Abildhauge 1. december 2015 at 22:53

  Dejligt at jule, især når det er 1 søndag i advent, bare det var mig, men du skal nok hører hvorfor, troede indlægget kom i dag, men venter lige til i morgen, tror det er ved at være sengetid.

  Vild med din dekoration

  • Reply Catarina 3. december 2015 at 11:25

   Det er ikke fordi der bliver lavet det helt store i år, da der kun bliver Søren, mine forældre og jeg i år. Så jeg laver ikke så meget som jeg plejer.
   Ha’ en dejlig dag.

  Skriv en kommentar