Menu
Hos os

Måske vi sner inde på vores bryllupsdag

Vores trapper op til huset ligger lige i vindretningen og selvom snevejret først startede, her i Skallebølle, omkring kl. 4:30, så er der allerede kommet en del sne. Men godt at snevejret ventede, for ellers havde der jo ligget meget mere på trapperne end hvad tilfældet er nu. Inden længe skal der skovles første gang og lige nu er jeg da spændt på, hvor mange gange vi skal ud og gøre det i dag.

20121209-081940.jpg20121209-081944.jpg

Med sådan et vejr er det skønt, at husene er hule og der er kan tændes op i brændeovnen. Der søndagshygges og det er først engang i eftermiddag at vi skal ud. Søren skal køres til banegården, et fly venter ham i aften.

Så vores 3. bryllupsdag skal nydes de timer vi nu har til rådighed. 🙂


Mange tak fordi du læste med
Catarina
En kommentar eller en hilsen er meget velkommen.
Du kan også følge mig på INSTAGRAM og FACEBOOK.
Ligeledes kan du tilmelde dig min "email-service" som du finder ude i sidebaren.

0

14 Kommentar

  • Catarina
    9. december 2012 at 12:21