Menu
Teknologi

Så der lukket for det varme vand på Instagram

20121208-125922.jpgJeg har jo en konto hos Instagram og den har indtil nu været offentlig, forstået på den måde, at det var frit for alle at følge mig og smide kommentere. Men fra og med i dag, er det slut! Den seneste tid er der kommet ret så mange spam kommentarer og en masse falske profiler der følger mig. Jeg er træt af at skulle slette mærkelige kommentarer og spam, og blokere/anmelde for disse profiler.

Nu har jeg gjort min Instagramprofil privat, hvilket betyder at jeg nu først skal godkende dem der vil følge mig og ingen som ikke følger mig, kan se de billeder jeg smider op. Træls at det er nødvendigt og jeg ved at Instagram lige nu arbejder på højtryk for at komme til bunds og gerne vil have at vi brugere, anmelder og blokere spammerne, men jeg er bare træt af at gøre det. Så nu har jeg sat mit eget punktum, indtil der bliver rettet op på det.

20121208-125842.jpg

Forhåbentlig vare det ikke så længe, for det er jo ikke det der er hensigten med Instagram. Og så snart der er styr på det igen, så bliver profilen atter offentlig.


Mange tak fordi du læste med
Catarina
En kommentar eller en hilsen er meget velkommen.
Du kan også følge mig på INSTAGRAM og FACEBOOK.
Ligeledes kan du tilmelde dig min "email-service" som du finder ude i sidebaren.

0

10 Kommentar

  • Catarina
    8. december 2012 at 20:42