Menu
Teknologi

Så der lukket for det varme vand på Instagram

20121208-125922.jpgJeg har jo en konto hos Instagram og den har indtil nu været offentlig, forstået på den måde, at det var frit for alle at følge mig og smide kommentere. Men fra og med i dag, er det slut! Den seneste tid er der kommet ret så mange spam kommentarer og en masse falske profiler der følger mig. Jeg er træt af at skulle slette mærkelige kommentarer og spam, og blokere/anmelde for disse profiler.

Nu har jeg gjort min Instagramprofil privat, hvilket betyder at jeg nu først skal godkende dem der vil følge mig og ingen som ikke følger mig, kan se de billeder jeg smider op. Træls at det er nødvendigt og jeg ved at Instagram lige nu arbejder på højtryk for at komme til bunds og gerne vil have at vi brugere, anmelder og blokere spammerne, men jeg er bare træt af at gøre det. Så nu har jeg sat mit eget punktum, indtil der bliver rettet op på det.

20121208-125842.jpg

Forhåbentlig vare det ikke så længe, for det er jo ikke det der er hensigten med Instagram. Og så snart der er styr på det igen, så bliver profilen atter offentlig.

10 kommentar

 • henriette hald
  8. december 2012 at 14:47

  Det er altså også belastende med al den spam som florerer. Jeg får gu ve hvor mange hver dag på gamle indlæg, men heldigvis ryger de kun i min indbakke på mailen, og man kan ikke se det på bloggen. Alligevel fatter jeg ikke hvordan de finder lige lille mig???

  Og og.. du som er så kvik til elektronik hihi, kan du mon hjælpe mig? Jeg har hidtil haft en funktion som betød at når jeg skiftede side, så skulle jeg ikke hele tiden begynde forfra med at scrolle ned til det sted jeg var kommet til. Feks når jeg svarer på kommentarer. Nu,lige pludselig virker det ikke sådan mere og jeg bruger tiiid på hele tiden at skulle scrolle. Ved du hvad jeg skal gøre for at få det ordnet? Rigtig god lørdag med hygge og saltmandler :-)) Knuus

  Reply
  • Catarina
   8. december 2012 at 20:42

   @Henriette – Jeg er ret heldig at jeg med et par plugin her på bloggen ikke har nogle spam, men på Instagram der får jeg også selv nu hvor jeg har gjort min profil privat. Træls!

   Ang. din scrollen, så må jeg sige at jeg er helt blank, måske det er noget der er ændret i Blogger indstillingerne.

   Er du forøvrigt på Instagram?

   God aften ven. 🙂

   Reply
   • henriette hald
    9. december 2012 at 08:53

    Instagram er jeg slet ikke nået til ha!, jeg har nok at gøre med at holde styr på blog, Ravelry, FB og Pinterest. Det er jo tidsrøvere det hele, selvom jeg nyder det. Måske når jeg engang får en mobil som fungerer.. :-))

    Reply
    • Catarina
     9. december 2012 at 12:23

     @Henriette – Det kan være julemanden tilsmiler dig og der falder en mobil ned i din turban, så du kan komme på Instagram 🙂

     Men ja, alle sociale tjenester tager tid fra alt andet, men hyggelige er de nu. 🙂

     Reply
 • Helle K.
  8. december 2012 at 15:09

  Jeg tror, at det skyldes, at du laver mange tags … det er min erfaring, at de tiltrækker spamkommentarer.

  Reply
  • henriette hald
   8. december 2012 at 16:00

   Åhhh det vidste jeg slet ikke havde en betydning! Ihh hvor er det altså ved at være en jungle at bevæge sig i space 😉

   Tak Helle

   Reply
   • Catarina
    8. december 2012 at 20:44

    @Henriette – Ja, det er ikke altid lige let. 🙂

    Reply
  • Catarina
   8. december 2012 at 20:46

   @Helle K. – Ja, det har jeg også hørt, men selv nu hvor jeg har gjort dem privat,, er der flere af de der vel følge mig der kommer forbi, så nu skal jeg så kun slette dem. :-/

   Reply
 • Karin
  9. december 2012 at 09:33

  Jeg undre mig stadig over al den spam, forstår bare ikke, det er sjovt at genere. Det er jo en form for mobning.
  Jeg er dejlig naiv og tror på det gode i alt 🙂
  Som nævnt tidligere, er det når noget fange mange spamfolket slår til.

  Reply
  • Catarina
   9. december 2012 at 12:29

   @Karin – Så er vi to, måske en dag resten af den digitale verden også bliver som os. 🙂

   Reply

Skriv en kommentar