Menu
Hverdagen

Aktiv formiddag, eller er det stadig morgen?

Selvom jeg ikke har fået en hel nats søvn, så har jeg fået nok, for jeg vågnede lidt over 7 og var frisk.

Jeg var så letsindig at sige, at jeg nok skal lave ris a la mande til julesalgsmødet som afholdes på mandag (firmaets julefrokost er flyttet på ubestemt tid, da firmaet flytter, til en ny og større adresse i Odense, på torsdag). Så nu er jeg i gang med at lave en stor portion risengrød som så i morgen aften skal omdannes til en skøn, blød, lækker, knasende og smagsfuld ris a la mande (ja min ris a la mande er den bedste 😆 )

Desuden har jeg også kastet mig over en bunke mandler, som for den ene halvdel er blevet smuttede og den anden er blevet omdannet til saltmandler.

20121208-091639.jpg

20121208-091643.jpg

Det er dejligt med noget som ikke er så sødt indimellem og da vi alle er vilde med saltmandler, så var det oplagt at kaste mig over dem her til morgen.

Lørdag er i gang og jeg er i den grad med. 🙂


Mange tak fordi du læste med
Catarina
En kommentar eller en hilsen er meget velkommen.
Du kan også følge mig på INSTAGRAM og FACEBOOK.
Ligeledes kan du tilmelde dig min "email-service" som du finder ude i sidebaren.

0

10 Kommentar

  • Catarina
    8. december 2012 at 10:12