Menu
Hverdagen

Vi har vist gjort et ok stykke arbejde

Når jeg nogle gange høre om unge mennesker som er ugidelige og ikke gider hjælpe til med noget og hvis de bliver bedt pænt om det, så ruller med øjnene, kan jeg godt nikke genkendende til lidt af det, men ikke meget.

I dag kom jeg sent hjem fra arbejde, da salgsmødet trak ud. Og mens jeg køre på de ret så sneglatte og tilfygede veje på Nordfyn, tænkte jeg at jeg vist heller måtte starte med at få skovlet sne når jeg kom hjem. Men da jeg ankommer herhjemme, er det arbejde allerede gjort pg det over alt. Jeg tænkte at det måske godt kunne være min nabo. Men da jeg kommer ind, spørger jeg Christian om det er ham der har været ude, og ja, det var det. For da han kom hjem fra skole trængte det. Så det eneste jeg gjorde, var lige at salte.

Tænk at jeg nu bare kan sidde og nyde lidt let musik, varmen fra brændeovnen og kikke ud på sneen og blæsten.

20121210-173338.jpg

Et eller andet sted, har vi altså udvist så meget respekt for hinanden, så vores unger selv har lyst til at gøre noget for fællesskabet herhjemme. Det er sgu en dejlig tanke og det viser også, at alt starter med én selv. For de unge mennesker er slet ikke så slemme som mange vil gøre dem til.

0

6 kommentar

  • Catarina
    12. december 2012 at 07:03