Menu
Hverdagslivet...

Vi har vist gjort et ok stykke arbejde

Når jeg nogle gange høre om unge mennesker som er ugidelige og ikke gider hjælpe til med noget og hvis de bliver bedt pænt om det, så ruller med øjnene, kan jeg godt nikke genkendende til lidt af det, men ikke meget.

I dag kom jeg sent hjem fra arbejde, da salgsmødet trak ud. Og mens jeg køre på de ret så sneglatte og tilfygede veje på Nordfyn, tænkte jeg at jeg vist heller måtte starte med at få skovlet sne når jeg kom hjem. Men da jeg ankommer herhjemme, er det arbejde allerede gjort pg det over alt. Jeg tænkte at det måske godt kunne være min nabo. Men da jeg kommer ind, spørger jeg Christian om det er ham der har været ude, og ja, det var det. For da han kom hjem fra skole trængte det. Så det eneste jeg gjorde, var lige at salte.

Tænk at jeg nu bare kan sidde og nyde lidt let musik, varmen fra brændeovnen og kikke ud på sneen og blæsten.

20121210-173338.jpg

Et eller andet sted, har vi altså udvist så meget respekt for hinanden, så vores unger selv har lyst til at gøre noget for fællesskabet herhjemme. Det er sgu en dejlig tanke og det viser også, at alt starter med én selv. For de unge mennesker er slet ikke så slemme som mange vil gøre dem til.


Mange tak fordi du læste med
Catarina
En kommentar eller en hilsen er meget velkommen.
Du kan også følge mig på INSTAGRAM og FACEBOOK.
Ligeledes kan du tilmelde dig min "email-service" som du finder ude i sidebaren.

0

6 Kommentar

 • Karin
  11. december 2012 at 09:29

  En vidunderlig oplevelse. Det er en god refleksion.
  Mange omkring mig ved hvad jeg ville sige

  – Børn gør som vi gør – ikke som vi siger –

  Det er jo præcis det din søn gjorde, han valgte at få sig rørt, efter en lang dag på skolebænken.

  Vi kender alle til de rullende øjne, og ugideligheden, det ville næsten være underligt andet. Jeg ved mine dejlige børn gjorde det samme. Det jeg husker idag, er alle de gode ting de har gjort, og ser de har taget med hjemmefra.

  SVAR
  • Catarina
   12. december 2012 at 07:03

   @Karin – Det er nemlig præcis det de gør. Og det samme gør sig gældende ved opførsel/sprog.

   Og jeg vil sige, at de aller fleste børn og unge er skønne mennesker som bare er søde, rare og venlige.

   Noget jeg ikke bryder mig om, er at der er en tendens til at en del mennesker mener at de unge er forfærdelige og deres sprog det samme, men man skal bestemt ikke skære alle over én kam. 🙂

   SVAR
 • Lone
  11. december 2012 at 17:06

  I kan bestemt være stolte af jer selv. Du må være blevet grebet af lykkefølelse, da du ankom til matriklen og opdagede, at junior allerede havde været der med skovlen 🙂

  Tillykke med jeres smukke badeværelse. De ser super lækre ud 🙂

  SVAR
  • Catarina
   12. december 2012 at 07:05

   @Lone – Det var skønt at komme hjem og opdage at det var gjort. Og ja, det gjorde mig varm og glad. 🙂

   Tak, vi er også glade for at man med relativt få midler, kunne få noget så pænt ud af det, uden at brække gulve og væge ned. 🙂

   SVAR
 • Pernille
  13. december 2012 at 10:39

  Det er så lækkert sådan noget.
  herhjemme laver Emilie ofte mad, og så er hun rigtig god til lige at ordne badeværelset 🙂

  SVAR
  • Catarina
   13. december 2012 at 18:55

   @Pernille – Aii, hvor fedt med en i huset som er glad for at lave med. 🙂 Låner du hende ud. 😉 ?

   SVAR

Skriv en kommentar