Menu
Familieliv

Billedet der kom i ramme

Vi har ikke meget hængende på vores rå pudsede væge. Mest fordi jeg godt kan lige at kikke på det spil der i vægenes struktur, men også fordi vi bare ikke har fundet det v godt lille have hængende. I sommer, var vi som altid, på camping og på et tidspunkt rammer vi Annecy i Frankrig, en smuk by tæt på grænsen til Schweitz.

Dagen efter at drengene er taget med toget hjem, smutter Søren og jeg atter ind til midtbyen, for at få en lille frokost, men i dag går vi over på den smalle del af kanalen og der – lige der midt imellem en restaurant og en kiosk, har Majerowicz et lille galleri. Det er så lille at det kun er muligt at stå tre mennesker derinde, for i det ene hjørne sidder Majerowicz også og maler. Ret hurtigt fladt vi for denne skønne kvinde og det udtryk hun har – det er sådan et “fanden i voldsk” og der er ikke skyggen af pænhed over det.

Vi købte dog ikke maleriet lige med det samme, for prisen var måske lige i overkanten af hvad jeg synes var rimeligt. Efter frokosten smutter vi forbi Majerowicz igen og denne gang, får vi prisen handlet ned hvor jeg vil have den og Majerowicz pakker billedet forsvarligt ind til os. Og nu, endelig, er det kommet i en ramme.

13 kommentar

  • Catarina
    21. december 2010 at 10:56