Menu
Familieliv / Kunst, kultur, sport & mad

Mafiaen og håndjern

Føste gang jeg prøvede et Escape Room, var tilbage i august, hvor vi var 3 veninder som prøvede det der hedder Amaze – Escape Room i Odense. Vi blev “låst inde” (kun en lukket dør) i et rum, hvor vi skulle løse gåder og tænke kreativt, samt finde- og kombinere ledetråde, for at komme ud igen. 

Det rum vi prøvede var Mafiarummet, hvor det gjaldt om at finde mafiabossens pengeskab og de papir han havde gemt i det, inden politiet kom.

Det var først gang, vi alle tre prøvede sådan et rum og vi var derfor lidt spændte på, om vi kunne finde ud af det og specielt om vi kunne finde ud af det inden for den 1 time som vi havde til rådighed.

Vi nåede det ikke inden for den time, men da der ikke var andre der skulle ind efter os, fik vi lov til at fortsætte indtil vi havde løst alle gåder og dermed fik fat i papirerne og kunne komme ud. Det var rigtig fedt at få lov til at løse alle gåderne og vi havde en fest derinde. Jeg må sige at vi blev ret så hooked på at prøve flere.

I lørdags skulle vi så prøve igen, denne gang var Søren med i stedet for Helle. Vi havde bestil i det der hedder Locked i Kongensgade, som ligger i det gamle forsamlingshus. Det rum vi prøvede der hedder, Kidnappet og igen fik vi 1 time til at løse alle gåderne.

Der var en del flere hængelåse man skulle finde kombinationerne på (løse gåder for at finde frem til) og det tillige med var næsten mørkt i rummet. Vi hver især en lommelygter til at lyse med, og dermed var den noget sværere, end den første, men ikke umulig. Vi nåede dog kun igennem til de 3 først rum, men det sidste rum nåede ikke, inden tiden var gået og vi dermed var færdige. Lidt ærgerligt at vi ikke nåede igennem, men det må vi så prøve en anden gang.

Efter en tur i håndjernene, var det blevet tid til frokost, som vi indtog på Piano Bar, hvor den stod på æggekage og øl. Da vi havde spist, tog vi hjem til os og fik kaffe inden vi skiltes og ønskede hinanden en god lørdag aften.

Jeg kan virkelig varmt anbefale at snuppe en tur i en af de escape room der er i Odense. Det er vildt sjovt og en aktivitet man nettop kan lave, når det ikke er vejr til udendørs arrangementer. Vi skal helt sikker prøve de andre rum og så har vi også lige set, at der nu er komet et ny escape room i Odense, som er et flydende escape room. Spændende. 🙂

2 kommentar

 • Karin Abildhauge
  28. december 2021 at 08:19

  Fedt for jer der kan. Det så sejt. Hatten af for jer.
  Skal jeg klatrer i træer, eller lignende, og ikke har afmålt tid, så er jeg på,. Men skal jeg noget hvor jeg ikke kan sige fra når jeg har behov, eller det skal gøres indenfor en tidsramme, så vælter mit korthus, min kontrol smutter. Lidt som når der bliver spillet spil. Er det bare for sjov, så fungere det for mig, men er det en konkurrence om placeringer, så vælter det igen for mig, Det kan jeg simpelthen ikke.

  Reply
  • Catarina
   13. januar 2022 at 11:47

   Det er vildt sjovt og vi skal helt sikkert på den igen, når vejret er kedeligt og vi mangler lidt “underholdning” D:

   Reply

Skriv en kommentar