Menu
Familieliv

Weekend pasning

Sidste weekend var vi så priviligeret, at få lov til at passe Asbjørn, da forældrene skulle til bryllup ved svigerdatters bror, og da de skulle overnatte i Roskilde, havde de spurgt, om vi ville passe den lille mand.

Vi tog tidligt hjemmefra, for vi havde lovet, at komme med lidt morgenmad og efterfølgende ville vi tage i svømmehallen med Asbjørn.

Det gik over alt forventning hele vejen derover, selvom det var samme weekend hvor broløbet skulle løbe af stablen.

Da vi ankom, var alle vågen også den lille Freja. Vi blev bænket om spisebordet og fik spist vores medbragte morgenbrød. Da vi havde spist, pakkede vi Asbjørn og selv sammen og gik over til svømmenhallen, som kun ligger et par hundrede meter fra deres hjem.

Der var mange familier der denne lørdag havde fået samme idé, men da svømmehallen er stor, var der fint plads til os, selvom vi lige måtte stå og vente på at et familierum blev ledig.

Efter lidt mere end en times pjaskeri, gik vi alle igen under bruseren og travede hjemad. I alt tog vores lille tur lidt mere end 2 1/2 time. Da vi kom hjem, var de unge mennesker ved at gøre sig klar til fest og da de var ude af døren, holdt vi selv en lille fest med chips, saftevand og kaffe.

Der blev leget, tagnet og malet og da vi begyndte på aftensmaden, sad Asbjørn helt fordybet i en malebog ved køkkenbordet. Det blev aften og puttetid og alt gik stille og roligt.

Næste morgen vågnede vi to “gamle” før den unge mand, så vi nød en stille kop kaffe inden vi fik selskab.

Ved middagstid kom de unge forældre hjem med trætte øjen som følgeskab. Det passe fint med at at Asbjørn endnu ikke have sovet til middag og da klokken nærmede sig 13, kørte vi hjemad og de unge forældre og børnene fik sig en middagslur.

Vi var hjemme i Odense igen lidt over tre, efter et par dejlige dage i selskab med den lille mand.

Tak fordi du havde lyst til at læse med.

 

6 kommentar

 • Celena
  19. september 2021 at 12:49

  How nice! Your son/daughter in law are lucky to have you nearby. It is such a treat to be able to spend alone time with your grandson and nice for the parents to get some time out and celebrating!

  Reply
  • Catarina
   26. september 2021 at 13:39

   We rely enjoying to come and take over, even though its almost 2 hours drive 🙂

   Reply
 • Kirsten / Helt ude Vestpå
  19. september 2021 at 15:37

  Sikke I har hygget. Sådan nogle stunder er simpelthen guld værd. Det er altså noget helt andet, at have børnebørnene alene uden forældrene er der.

  God ny uge,

  Kh.
  Kirsten

  Reply
  • Catarina
   26. september 2021 at 13:42

   Ja, vi havde virkelig nogle dejlige timer i selskab med den ugen mand. Han er virkelig så dejlig nem og for det meste en glad gut. 😀
   Det er bestemt anderledes uden forældre hjemme 🙂

   Reply
 • Karin Abildhauge
  28. december 2021 at 08:08

  Det er en gave at være sammen med børnebørnene. Og hvor skønt med en tur i svømmehallen, det er guld værd.
  Hvor er de bare vidunderlige det 2 krudtugler. Det kæreste guld.❤️💕❤️❤️

  Reply
  • Catarina
   13. januar 2022 at 11:47

   Han er så pjattet med vand, så det var ren fornøjelse 😀

   Reply

Skriv en kommentar