Menu
Familieliv

Måske….

Vi er ikke de hurtigste til, det der med, at lave huller i vægge og lofter. Nu er der kommet de lamper op som vi geren vil have og det passer jo også godt med, at det efterhånden er tid til at tænde lys, nu efteråret er i sin spæde begyndelse.

Ret kort tid efter vi var flyttet ind, kom et af de store malerier op i stuen, da vi begge vidste, at lige præcis den væg passe til det maleri. Det er straks være med de andre malerier og billeder – dem synes vi ikke rigtig vi kan finde den rette plads til, så indtil videre står nogle af dem ved siden af reolen inde på kontoret andre ligger på et par hylder, mens andre igen, sår på skænken i alrummet.

Måske de en dag i 2021 finder deres plads på en af de mange store vægge vi har. Måske.

Tak fordi du havde lyst til at læse med.

 

6 kommentar

 • Kirsten / Helt ude Vestpå
  17. september 2021 at 23:59

  Selvom jeg er meget utålmodig når det kommer til at få hjemmet helt færdigt, når vi flytter, så kender jeg godt det med, at der er noget der tager tid at få gjort helt færdigt. Jeg kan godt se, at det var ved at være nødvendigt at få lamperne op. Billederne render ingen steder, hvis de altså vel at mærke skal op og hænge. Måske vil det være rart at få lidt nyt, som passer præcis ind i jeres nye hjem?

  Kh.
  Kirsten

  Reply
  • Catarina
   19. september 2021 at 08:07

   Jeg er meget hurtig til at få måler og pakket ud efter en flytning, for jeg ved allerede på forhånd, efter at have set plantegning og set boligen fysisk, hvor tingene skal stå. Men det med væggene er vi ikke så hurtige til, det var vi heller ikke i huset 😉
   Jeg tror ikke som sådan at vi skal skifte malerierne ud, for den er vi meget glade for og de er nøje udvalgt og unikke. Men vi skal bare lige kikke lidt mere 😉
   Tak for din kommentar og ha’ en dejlig dag. 😀

   Reply
 • Celena
  19. september 2021 at 12:55

  We still have pictures that are not hung up yet after 15 years of living in this house 😉 Maybe one day? 😉

  Reply
  • Catarina
   26. september 2021 at 13:40

   Ha ha, then there its not as bad. Time will show, when the mint be come a part og our decoration 😀

   Reply
 • Karin Abildhauge
  28. december 2021 at 08:03

  Det er pudsig hvordan vi hver især håndtere det at hænge op. Min yngste datter jubler over lærens tyggegummi, det kan lappe og udligne mange huller, så ja, hun hænger op, piller ned i en uendelighed. Jeg selv tog 2½ år om at beslutte, hvad det skulle være og hvor det skulle hænge 🙂

  Reply
  • Catarina
   13. januar 2022 at 11:46

   Jeg har selv brugt den metode, men det gør jeg ikke mere – jeg ved egentlig ikke hvorfor, måske mulighed 😉

   Reply

Skriv en kommentar