Menu
Kunst, kultur, sport & mad

Tinderbox 2022?

I lørdags var jeg jo ude med de gæve “sømandskvinder” og da vi sad på kajen inden afgang med Aperol nr. 2 , så spurgte vi hinanden, om vi skulle til tinderbox. Hverken Anita eller jeg skulle afsted, men det skulle de andre 3 – og så skal jeg ellers lige love for, at sangkoret satte i.

 • I skal da tage med…
 • Det bliver så sjovt…
 • Vi skal da høre Thomas Helmig sammen
 • Og så kommer ……… og …….. og dem og spiller
 • Det bliver da for fedt….
 • Og vejeret bliver vist også godt…
 • Osv. osv.

Ja, I kan vel selv gætte jer til flere overtagelses sætninger 😉

Til det hele svarede vi, at vi jo ikke have nogen billetter, men det var ikke noget problem – de kendte nogen som ville af med deres billetter til en billig penge og inder der var gået 10 minutter, så havde vi biletter til dette års Tinderbox.

Så ja, jeg skal til Tinderbox i år!

Den starter faktisk her torsdag eftermiddag og slutter lørdag nat. Om jeg så skal sove derude, niksen biksen, det skal jeg ikke, for jeg bor i meget kort afstand til Tusindårdsskoven hvor Tinderbox afholdes, så jeg cykler hjem i min egen seng.

4 kommentar

 • Karin
  25. juni 2022 at 04:59

  Det er så godt, fantastisk program, ja jeg lurede det, og så det vejr, de skønne mennesker mm. Måske en lille smule misundelig, men det viste du godt 😉

  Tak for dine opslag fra pladsen elsker hvert et lydklip, glimt af liv og glade dage.❤️

  Reply
  • Catarina
   26. juni 2022 at 09:25

   Det var et fint program, men vi snakkede også om at vi nok godt kunne ønske os nogle flere sing-along indslag, for så har vi på en eller anden måde mere en fest. Helmig – havde vi en fest til og stod godt oppe over det hele så vi kunne se og danse 😀

   Reply
 • Ellen
  29. juni 2022 at 16:36

  Jeg vidste ikke, hvad Tinderbox er og måtte lige læse lidt om det. Nu ved jeg det, og min store uvidenhed skyldes, at jeg ikke interesserer mig for festivaller. Det gør du vist, og I har hygget, kan jeg forstå.
  Jeg kender også flere, som glæder sig ret meget til årets roskildefestival efter den lange, ufrivillige pause.

  Reply
  • Catarina
   29. juni 2022 at 19:18

   Jeg interessere mig heller ikke synderligt for festivaller, men denne foregår kun et par km fra hvor vi bor og da der var noget musik jeg godt ville høre, så var et oplagt. 😉
   Jeg har aldrig været Roskilde, og vores børn er ude over det at være på derover. 😀

   Reply

Skriv en kommentar