Menu
Bloggeriet

Lidt fornyelse

Nogle gange bliver det lidt kedeligt at se på sin egen blog og jeg har i den seneste tid overvejet om det ikke var på tide der skete bare en smule ændring her på siden.

Jeg har og er faktisk rimelig tilfreds med forsiden, men jeg har dog alligevel tilføjet lidt nyt, både oppe i toppen og forneden, da noget at det der normalt har været i sidenbaren har fået en ny plads.

Der er også sket lidt når man klikker ind på et indlæg, for jeg har rykket kommentarfeltet op over relaterede indlæg – eller som jeg kalder dem MÅSKE OGSÅ DETTE HAR DIN INTERESSE… – og kikker du ud i sidebaren, er der nu er et par “must-try” eller nogle opskrifter som du bare må prøve.

På billederne har jeg også fjernet “border-radius”, som var det skript der gjorde, at alle billederne havde afrundede hjørner. Måske kommer de igen, men for nu er de væk.

Hvis du normalt ikke kigger dig omkring på siden her, men bare læser indlæggene, er det helt ok med mig, men jeg er glad for det nye look. Der kommer nok ikke flere ændringer lige med det samme og slet ingen radikale af slagen, for som sagt, så passer udseendet mig ret godt.

2 kommentar

 • Karin
  25. juni 2022 at 04:54

  Åh jeg er en af de der ikke kan finde rundt i maskinhuset eller hvad det er det bliver kaldt. Måske kommer jeg til det, da jeg til efteråret skal til at arbejde med firmaets hjemmeside, og andre SoMe, platforme. Det har stået stille siden 2019. Håber virkelig jeg kan lære det.

  Jeg tilgår dine indlæg via appen fra mobilen, så ser nok ikke alle dine ændringer. Beklager. Og dog, dejligt at kommentarfeltet er flyttet.

  Reply
  • Catarina
   26. juni 2022 at 09:24

   Jeg er sikker på du nok skal hitte rundt derinde, du skal bare lige øve dig et par gange 😀 Det bliver godt at få firmaets side op og køre og lidt gang i den og SoMe, bliver da spændende at kaste sig over 😀
   Jeg kan godt lige at gå ind og kikke på andre side når jeg har tid og se hvad der ellers er ud over indlæg, det er nok også derfor jeg indimellem ændre lidt på min egen, sådan at jeg også selv føler den er lidt lækker og det motivere mig også til at skrive lidt mere 😉

   Reply

Skriv en kommentar