Menu
Kunst, kultur, sport & mad

Tinderbox

Torsdag var dagen hvor Tinderbox startede, men da vi både Anita og jeg skulle arbejde og Helmig først kom på sent, besluttede vi os for at mødes hos mig når Anita fik fri, sådan at kunne spise aftensmad og derefter cykle derud.

Dag 1

Da vi kom til det store lyskryds ved ringvejen og Falen, kunne vi allerede konstatere, at der var et hav af cykler og vi blev derfor enige om at vi stillede vores cykler, tæt på krydset, og derefter gik til pladsen (Falen var helt afspærret fra krydset til festivalpladsen).

Da vi ankom til indgangen var der en massiv kø, da vi var mange der skulle have armbånd, men indenfor en 15-20 minutters tid, var vi igennem. Nu skulle vi så bare lige finde de andre.

Det gik dog rimeligt nemt, da vi først lige havde fundet ud af hvordan pladsen var indrettet. For den er ikke bare én stor plads, der er mange små lommer og det vidste vi ikke.

Vi var på plads i Champagnebaren (man kune få andet end champagne) da Helmig gik på senen kl. 21 og vi havde en fest hævet op over pladsen.

Da helmig var færdig og vi havde hygget lidt, kørte Anita og jeg hjem og landede herhjemme lidt før 24.

Dag 2

Fredag var arbejdsdag for mig, men jeg havde aftalt med arbejdet, at jeg kunne møde lidt senere ind og så gå kl 14. Lidt i 2 ankom Anita og hende og Søren satte sig med lidt koldt nede foran, men jeg arbejdede færdigt.

Jeg sluttede mig til dem med en kop kaffe inden Anita jeg cyklede ud til pladsen. Da vi ankom, var der ingen kø ved indgangen og i det hele taget var der godt med luft og nu ville vi rundt og se hele pladsen, der var rigtig vi endnu ikke have set.

Det var en varm fredag og efter at have været rundt på hele pladsen, samt siddet lidt på Moonshine bar, gik vi op til Champagnebaren. Men der var stuvende fuldt og specielt den skyggefulde del at baren var proppet. Vi loppede ned igen og fandt en skyggefuld plads under et at træerne tæt på, hvor vi ventende på at de andre skulle ankomme.

Da vi alle var samlet, stod den på hygge og sende spillede Carpark North som erstatter George Ezra, som i 11 time måtte melde afbud pga. sygdom.

Det var ikke et dårligt bytte, men jeg ville nu godt have hørt George Ezra. Da Carpark North var slut, snuppede vi lige en kaffe, og så gik vi ned på Moonshine bar for vi blev indtil 21-tiden. Vi var ved at være brugte af at være i solen, varmen og alle de mennesker. Ja, faktisk var jeg ved at være så brugt, at jeg ikke var sikker på at der ville blive en dag 3 for mig derude.

Dag 3

Der blev en dag 3 for mig, for efter rengøring, tøjvask osv. ringende Anita og vi blev enige om at tage derud for at ønske den ene af dem vi have været sammen med, tillykke med fødselsdagen. Vi ankom lige da Andreas Odbjerg var gået på scenen og vi fandt en god plads ovre ved siden hvor der var til at ånde 😉

Sikke en koncert han gav og sikke en energi der var fra scene og til os publikum, samt den anden vej. Han formåede virkelig at gå sat gang i en fest og det på en lørdag eftermiddag. Det var faktisk den fedeste koncert.

Vi nåede slet ikke at finde de andre og efter mange skriverier frem og tilbage, med hvor er I, opgav vi, og satte os ved blå scene. Men efter en små 3 timer på pladsen, havde vi fået nok og kørte hjem til os, hvor vi sluttede af en med kop kaffe i skyggen sammen med Søren, inden vi skiltes med et ønske om en dejlig lørdag aften og go’ søndag.

6 kommentar

 • Kirsten
  26. juni 2022 at 22:58

  Åh – det lyder som nogle gode dage, og fedt at kunne komme og gå, som I gjorde, ellers tænker jeg man hurtigt kan blive “fyldt op”.
  Det er nogle fede navne I nåede at opleve. Carpark North og Andreas Odbjerg gad jeg også godt høre. Thomas Helmig er bedst på engelsk – synes jeg, men det er nok bare mig 😀 Jeg læste godt nok, at det havde været en forrygende koncert med ham. – Og Saveus skulle have været helt fantastisk.

  Hyggeligt at høre om jeres Tinderbox.

  Kh.
  Kirsten

  Reply
  • Catarina
   28. juni 2022 at 20:17

   Det var simpelthen så dejligt også selv om til sidst havde noget nok – jeg er vist ikke lige en så garvet festivalsgæst som da jeg var ung og gik på midtfynsfestival 😉

   Reply
 • Venterpaavinblog
  27. juni 2022 at 11:04

  Hyggeligt! En gang Helmig slår aldrig fejl.

  Reply
  • Catarina
   28. juni 2022 at 20:17

   Niks det gør man bestemt ikke 😀

   Reply
 • Karin
  2. juli 2022 at 11:46

  Så dejlige dage i havde. Masser af gode oplevelser, og gode minder i set har med i bagagen.
  Jeg nyder de festivalarrangementet der løber over flere dage. De er ikke så intense, som endags arrangementet. Selvfølgelig er der lidt træthed efter 3 dage.
  Jeg er dog ikke som jeg var i min unge dage, når jeg er på festival, foretrækker at komme hjem i en seng, fremfor liggeunderlaget og soveposen i spidsteltet, og muligheden for hjemmelavet mad, al den fastfood er ikke lige mig.
  Jeg blev så aldrig en Thomas Helmig lytter, kender knapt nok og dog, kan da godt hører det er ham. Jeg var nok gået hen for at høre KATO. Men Carpark North, Seveus, Kashmir og The Mind of 99, ville være mine højdepunktet.
  Aqua er for øvrigt fantastiske live.

  Reply
  • Catarina
   13. juli 2022 at 10:03

   Ja, det var det bestemt Karin og ja, jeg foretrækker også at komme hjem i seng og jeg ved også nu, at det er for magne dage med oplevelser blant mange mennesker. Det er jeg bare ikke helt indrettet til og jeg kommer heller ikke afsted i 3 dage en anden gang.
   Jeg er som sådan ikke Helmig fan, og så alligevel. Han laver vikelige nogle fine sange som man bliver i godt humør af 😀
   Aqua så jeg sidste år i Odense, og ja, de er ok, men deres program og specilet det nye er jeg ikke særlig begejstret for, så en halv time med dem er nok. 😀

   Reply

Skriv en kommentar