Menu
Familieliv

10/2

I dag er det præcis 1 år siden, at vi havde den – viste det sig – sidste fremvisning af huset og senere samme aften fik en underskrift på salget af vores hus i skallebølle. Det tog ikke mere en 30 dage og 9 fremvisninger, inden huset blev solgt. Og nøjjj, hvor har vi været glade for det- og ikke mindst den beslutning vi tog, om at sætte huset til salg og flytte ind til Odense.

Vi elsker at bo i Odense C og ikke mindst så ELSKER vi vores hyggelige, og alligevel store og rummelige lejlighed, men den fred og ro her er. Bare det at kunne gå eller cykle til det meste, er vi ret så glade for.

Vi har flere gange snakket om, at det kunne vi godt have gjort for flere år siden, men så have vi jo ikke fundet præcis denne lejlighed og den virkelige dejlige beliggenhed men masser af grønt og med så kort afstand til centrum af Odense.

Du kan læse hele forløbet inc. flytning lige her.

4 kommentar

 • VenterpaavinBlog
  13. februar 2022 at 09:37

  Det er så dejligt at bo i centrum, jeg vil heller aldrig selv byrte ❣️.

  Reply
  • Catarina
   24. februar 2022 at 15:33

   Vi er så glade for at være tilbage i byen efter 17 år uden i periferien/landet 😀

   Reply
 • Karin
  21. februar 2022 at 13:39

  Der er en tid for hus, have plads både inde og ude. Det var dengang huset var fyldt op. Nu hvor i kun er 2, er det dejligt at komme tæt på det hele, dog med ro og natur. Derfor er det med at vente til det rette tidspunkt, og det skete for jer ❤️

  Reply
  • Catarina
   24. februar 2022 at 15:37

   Det er der og nu er det virkelig tid til lejlighed og ingen bekymringer af vedligeholdelse, men dog med naturen tæt på 😀

   Reply

Skriv en kommentar