Menu
Livet

Så gik den ikke længere

Jeg har haft lidt kriller i halen i et par dage og tog derfor en af vores kvik-test, bare sådan lige for at være sikker. Inden væsken nåede helt op i displayet, var der allerede to streger. Vi blev hurtig enige om, at vi ville tage ud i Vollsmose for at få en PCR-test stå snart de åbnede i går søndag.

Efterfølgende, kørte vi forbi min arbejdsplads, for at hente både headset og nogle papirer, sådan at jeg i hvertfald kunne arbejde hjemmefra, indtil svaret fra PCR-testen forelå.

Svaret er kommet her engang i nat, for da jeg vågnede her til morgen, efter en noget hostende nat, kunne jeg se, at der var besked i MinSundhed. Og ja, jeg var stadig positiv! Søren derimod…. ja han er stadig negativ.

Søren vil dog tage en test mere de kommende dage, bare for at sikre, at han ikke er går rundt og er positiv, med forsinkelse.

Så nu strå den på hjemmearbejde, de næste dage og indtil jeg er symptomfri.

4 kommentar

 • Karin
  21. februar 2022 at 13:45

  Det så meget øv. Håber du er okay, og kan få lidt arbejde fra hånden derhjemme, uden for mange gener.
  Jeg er endnu en af dem der er sluppet. Derfor benytter jeg stadig mundbind, og ja, er en smule asocial 😉. Og dog, oplever da noget 👍🤗
  Masser af healende og kærlige tanker

  Reply
  • Catarina
   24. februar 2022 at 15:39

   Jeg er mere eller mindre oven på igen, men i tirsdags blev Søren så positiv – det var selvfølgelig ventet, nå nu vi er så tæt sammen. Han har de samme symptomer som jeg og han er nok helt fri når weekenden er over. 😀
   tak for alle dine tanker Karin 🙂

   Reply
 • Helle Frederiksen/Glasdam01
  23. februar 2022 at 18:30

  God bedring, men dejligt at høre du ikke er så hårdt ramt og kan arbejde derhjemmefra. Jeg er desværre også blevet medlem i klub corona, men har så ligget i 3 dage med feber, hoste og snot, så har ikke lavet ret meget andet end at sove. Her på 5. dagen har jeg stadig feber og slap. Så kan ikke lade være med at tænke hvordan man kunne have haft det , hvis ikke jeg var vaccineret.

  Reply
  • Catarina
   24. februar 2022 at 15:40

   Tak og i lige måde. Ja, tænk hvis vi ikke var blevet vaccineret, det tør man slet ikke tænke på 🙂

   Reply

Skriv en kommentar