Menu
Familieliv

Inden verden gik af lave

For noget tid siden var vi inviteret ud til vores veninde Anita, som vi også har rejst med. Grunden var at hun før jul, vandt mad til 4 personer fra den ene af Odenses Føtex.

Men tiden til at finde sammen var nærmet umulig op imod jul, og lige efter jul, stod den jo på en dejlig lang ferie i Thailand for os alle 3.

Da vi endelig havde en dato, kontaktede Anita Føtex for at få bestilt maden. Da det ikke længere var jul, blev det ikke julemad, som ellers var det hun havde vundet, men derimod en dejlig omgang tapas. Ikke nok med at det var tapas, så synes Føtex også at hun skulle have mad til 6 personer og ikke de oprindelig 4, som gevindsten var.

Tapas og aperol

Det var mere end rigeligt med mad og ikke nok med det, så var der brød til en halv hær, ligesom der var dejlige desserter og hyggeguf bagefter.

Vi endte med at få en ualmindelig dejlig eftermiddag og aften. Ja faktisk endte med at Anita og jeg blev en smule tipsi, af alt den dejlige og sommerlige drink Aperol.

2 kommentar

 • Karin Abildhauge
  27. februar 2022 at 08:47

  Pyha din overskrift giver stof til eftertanke.
  Så hyggeligt med lækkerier, godt selskab og noget jeg endnu har til gode at smage Aperol, vælger altid det kendte, når der er procenter i, måske bliver det noget jeg må smage i 2022. 😉

  Trods tanken for din overskrift, så skal vi alle huske de stunder hvor vi kan slippe bekymringerne, og gøre noget, så vi vi kan stå rustet.

  Ønsker dig/jer en fantastisk solrig søndag. 🌞☀️❤️

  Reply
  • Catarina
   4. marts 2022 at 15:57

   JA, det er forfærdeligt havd der sker og det er slet ikke til at fatte.
   Det var bestemt hyggeligt og vi hyggede os gevaldigt 😀
   Ha’ en dejlig weekend Karin 😀

   Reply

Skriv en kommentar