Menu
Kunst, kultur, sport & mad

Hva sker der

Der sker faktisk ikke det store. Men så alligevel, for vi har fejret forskellige fødselsdage, være i byen, haft gæster også overnattende og så alt det andet, som sniger sig ind. Vi har været et del ude at spise og har fundet en ny lille ynglings restaurant – Mexikansk – lækkert

Der udover spiller jeg en del Pladdel og så nyder vi i den grad, alt det dejlige sommervejr og som sagt familie og venner. Kalenderne er på en eller anden måde lidt fyldt, men nu er nedtællingen til årets sommerferien gået ind i næste face, for der er ikke mere end 6 1/2 arbejdsdag inden vi stikker af. Det bliver godt med 4 ugers sommerferie.

Jeg har allerede gjort klar til en masse dejlige indlæg, da det nye menupunkt i topbjælken er på plads. Hvis du vil se hvor rejsen går hen, så kan du klikke på Rejser, hvor det nye punkt ligger øverst. 😉

Tak fordi du havde lyst til at læse med.

 

2 kommentar

 • Karin
  6. juli 2023 at 13:47

  Pyha ja, hvad sker der. Selvfølgelig er kalenderen krydret med dejlige ting.
  Jeg har jo selv været væk i godt 3 mdr. ikke fordi jeg har sovet, det var bare prioritering.

  Jeg glæder mig så meget til at læse dine indlæg fra ferien. ⛱️☀️

  Reply
  • Catarina
   10. august 2023 at 18:15

   Ja, nogle gange har jeg bare ikke lysten til at sidde ved en computer når jeg kommer hjem og så er det bare sådan 😀

   Reply

Skriv en kommentar