Menu
DIY

Altantid

Når jeg sidder på altanen under parasollen, elsker jeg at have noget at lave, nogle gange er det hækleriet andre og tegning/maling min iPad, som er den helt lille iPad mini 6. Den seneste tid er det blevet til en tegning, hver aften vi har siddet derude. Søren har læst, jeg har lyttet til bøger, mens jeg har tegnet, men vi også har småsludret om den forestående ferie, som vi begge glæder os til.

Jeg har fundet noget “papir” der imitere akvarelpapir, så godt det nu kan lade sig gøre på en iPad. Jeg synes virkelig det fungere god,t når man maler med akvarelpensler i appen Procreate.

2 kommentar

 • Karin
  6. juli 2023 at 13:54

  Du er så kreativ. Og hvor er det skønne akvareller 👍

  Reply
  • Catarina
   10. august 2023 at 18:15

   Tak Karin – jeg hyggede mig 😀

   Reply

Skriv en kommentar