Menu
Motion

Sidste omgang

I dag var det sidste omgang padel tennis inden sommerferie. Selvom ferien først starter i næste uge, så står den på mere løberri, som motionsform.

Cyklen, den almindelige og snart ret så gamle rugbrødsmaskine, skal også transportere mig på job, lige som den har gjort de sidste par uger. Det er ikke fordi jeg har mere en 14,5 km til kontoret, men det går meget op af bakke derude, men heldigvis ned hjemad. Faktisk er jeg 10 minutter hurtigere hjemme end når jeg køre ud.

Nu vil jeg smutte i bad og så eller glæde mig over at det er fredag i morgen.

2 kommentar

 • Karin
  6. juli 2023 at 14:01

  Det der padle er blomstret op. Her i byen er vi oppe på 3 – 4 steder måske flere. Det helt vildt.
  Dagen før ferien skydes igang er altid sådan lidt spændende. Mailbakken tømmes, opgavelisten nulstilles, feriedestinationer på telefon og mail, og så lige den obligatoriske god ferie til kollegaerne.

  Reply
  • Catarina
   10. august 2023 at 18:16

   Ja, der er gang i den lille slags tennis og her har vi også fået flere baner og der er flere konkurenser i weekenderne 😀

   Reply

Skriv en kommentar