Menu
DIY

Kender du det, når noget bare ikke helt vil som du har forestillet dig?

20121013-183556.jpg

Den her ting, som egentlig skulle ligne en tomat, vil bare ikke sådan som jeg vil. Hele formiddagen kikkede jeg på den. Rettede på den. Gik til og fra. Men intet hjalp.

Nu er jeg nået frem til, at jeg bare må begynde helt forfra og prøve igen. En af dagene.

0

3 kommentar

 • Henny Stewart
  14. oktober 2012 at 13:57

  Den ser ud, som om den svæver lidt over underlaget. Hvis det er en akvarel, så er det et godt tip at knibe øjnene sammen, så man ser objektet lidt utydeligt. Derefter maler man med en relativt stor pensel og 5 gange så meget vand, som man tror. I det her tilfælde ville man nok være nødt til at vente lidt med det grønne. Vådt i vådt ville det nok blive brunt. Men det der med at rette detaljer i akvareller er lidt farligt, for jo mere man maler på, jo mindre gennemsigtigt bliver det. Med akvarel skal se de store linjer, efter min mening.

  Reply
  • Catarina
   14. oktober 2012 at 14:05

   @Henny – Velkommen til siden her. 🙂

   Du har helt ret, den svæver og lyst i den er heller ikke helt rigtigt. Jeg har tidligere malet lidt (meget lidt) men akvarel, men ikke nær nok til at blive godt til det. Denne her er lavet med på iPaden med en app som hedder “Paper53” en rigtig skøn app, men jeg er endnu ikke blevet helt fortrolig med den, eller akvareldelen. Jeg har i dag kastet mig over en rød pepper(kan ses i sidebaren under Instagram), det gik lidt bedre, og med øvelse håber jeg på at jeg får taget om appen.

   Jeg skal i hvert fald huske dine ord, når jeg en af dagene igen vil prøve med en tomat.

   Mange tak for dit input, det er jeg meget glad for. 🙂

   Du ønskes en god søndag og endnu engang tak.

   Reply
 • Så er den ged vist barberet
  14. oktober 2012 at 18:36

  […] Kender du det, når noget bare ikke helt vil som du har forestillet dig? Så er den ged vist barberetSkrevet søndag d. 14. oktober 2012 kl. 18:36 og gemt i: [For […]

  Reply

Skriv en kommentar