Menu
Livet

En lille let sen frokost

Vi har 3 Cozy & more restauranter i Odense, eller det havde vi. I går ville vi op og have en sen frokost, eller faktisk nok mere en tidlig aftensmad på den ene, af de 3 der ligger i centrum. Vi har besøgt den der ligger i Skt. Gertruds Stræde en del gange og synes den er ret så hyggelig og det er muligt at sidde ude. Da vi ankom kunne vi se at de par borde som de normalt har stående udenfor, ikke stod der. Underligt! Da vi nåede hen til døren, var der et skilt, hvor der stod at den snart åbner ingen, men altså lige pt. var lukket. Hvorfor, var der ingen forklaring på.

Lidt skuffede, trak vi vores cykler over til Magasin, hvor den anden Cozy & more, er placeret bagerst i huset. Det var som hyggeligt nok, men ikke helt det samme at side inde i et stormagasin og spise, selvom maden er præcis den samme.

2 kommentar

 • Karin
  2. juli 2022 at 11:51

  Det var da dejligt i fandt et alternativ, trods det var indenfor.

  Jeg har set flere af de sedler i døren. Og hører flere sige det skyldes manglende personale. Ved dog ikke om det er korrekt.

  Reply
  • Catarina
   13. juli 2022 at 10:04

   Ja, det var fint og vi har også haft mine forældre med derop, hvilket også var en succes 😀

   Reply

Skriv en kommentar