Menu
Familieliv

Mildt, forårsagtigt og godt selskab

Sidste fredags ankom Christian med toget lidt i 20, og da det var rigtig mildt i vejret, var vi blevet enige om at spadsere igennem byen hjemad. Der var mange ude og nyde vejret og sikkert også på vej i byen eller ud og spise.

Vi skulle også spise, men først når vi kom hjem, hvor manden ventede.

Lørdag

Lørdagen var ren hygge, og da de hjemmebagte müsliboller var fortæret, tog Christian og jeg tøj på og gik en lang tur, som bragte os forbi mine forældres gamle kolonihave, igennem dyreskuepladsen og ned langs åen in mod centrum.

Da vi kom helt ind til hvor Åfarten og Havhesten holder til, besluttede vi os for at slå os ned i læ for vinden og nyde en lille kop kaffe og lidt blødt brød.

Det var skønt der ved åen og der var virkelig mange ude i det dejlige forårsvejr. Det blev til en dejlig gå tur på lidt over 6 km med masser af snak.

Søndag

Søndagen blev lidt at en gentagelse af den hyggelige lørdag. Vi gik dog den modsatte vej, da Christian gerne ville se, hvordan byudvidelsen nede ved Odense havn så ud. Da havde var set, begav vi os op langs det nye kvarter ved BT tower og langs letbanens skinner gennem byen og havnede igen på en lille café hvor vi styrkede os på lidt kaffe, inden turen igen gik hjemover forbi den gamle svømmehal på Klosterbakken.

Det blev som altid tidlig aftensmad, da Christian jo har en pæn togtur mod Aalborg. Da klokken nærmede sig 17, var vi på vej ned på sporet for at vente på toget, som denne søndag heldigvis ikke var forsinket. Jeg vinkede til den unge mand og sagde “på snarligt gensyn” og begav mig hjemad fyldt med dejlige minder fra en skøn weekend med min store dreng.

2 kommentar

 • Karin
  25. marts 2023 at 18:00

  Fantastisk weekend i vidunderligt selskab.
  Dejligt at se byen på gåben i det milde vejr der bød på sidste weekend.
  Jeg må altså snart til Odense, måske til en walk and talk date med dig, hvor du guider mig rundt. Jeg er så dårlig til bykort 😂

  Reply
  • Catarina
   26. marts 2023 at 15:58

   Det var så skønt at have ham hjemme 😊
   JA, det kunne være hyggeligt Karin – det må vi lige aftale bagom her 😀

   Reply

Skriv en kommentar