Menu
Livet

Vild med denne dag

Ja det er fredagen jeg snakker om. Der er ikke noget som stemningen af fredag. På kontoret er kan det tydeligt mærkes. Vi får styr på bunkerne og alle hængepartierne, for der kommer ikke mange nye opgaver på en fredag. I det nye job – hvor længe er et job egentligt nyt? – har jeg jo ikke ekstra tidligt fri om fredagen, som jeg havde i det gamle, men jeg jo har relativt tidligt fri hverdag og derfor synes ingen dage sådan rigtig lange. Har jeg sagt, at jeg elsker min arbejdstid, den ultrakorte transporttid og ikke mindst de mindre timer om ugen.

Musik

I dag står der musik under åben himmel på programmet. Jeg og en håndfuld veninder, ders venner og venner, skal nyde musikken, aftensolen og ikke mindst det at opleve/lytte til noget sammen. Jeg glæder mig.

4 kommentar

 • Mette
  21. august 2015 at 10:01

  God weekend med alt den bringer.

  Jeg har heldigvis fortsat kort fredag – kl. 13 kan jeg gå hjem 🙂

  Reply
  • Catarina
   21. august 2015 at 10:19

   Det er dejligt med tidlig fri 🙂 Jeg har så en arbejdsdag (hverdag) fra 8-14:30, så jeg klager bestemt ikke 😀
   Du må også have en god weekend 🙂

   Reply
 • Karin
  22. august 2015 at 10:08

  Sikke en skøn oplevelse, kan set på fb at du/I hyggede jer. Et skønt program, et jeg godt kunne bruge en fredag aften på. Og med det smukke vejr kan det jo ikke blive bedre.
  Ønsker dig/jer en fantastisk weekend.

  Reply
  • Catarina
   22. august 2015 at 11:37

   Det var SÅ fedt og bare det at de preformede fantastisk 😀
   Også en god weekend til dig.

   Reply

Skriv en kommentar