Menu
Kunst, kultur, sport & mad

H. C Andersens Marathon 2021

I går blev H. C. ansersens Marathon afholdt i Odense. Alle andre år har vi ikke været inde i Odense på dagen, for meget af byen er spærret af. I år var det dog anderledes, for i år var vores engen indkørsel spærret af, og vi kunne derfor bare lige steppe ud på vejen for at følge med, og igen lige steppe ind og få en enkelt kop kaffe. Det var faktisk rigtig rigtig hyggeligt at så og klappe af alle løberne, det var lige før jeg selv fik lyst til at snuppe endnu et marathon, dog kun på den halve distance, som jeg jo har gjort et par gange eller tre før, men jeg gør det ikke, for det kan mine knæ slet ikke klare mere.

Som det kan ses, fik jeg også eget et par enkelte billeder. Dog er de ikke super skarpe, hvilket irritere mig en kende, og noget jeg lige skal finde ud af hvorfor de ikke er.

2 kommentar

 • Karin Abildhauge
  28. december 2021 at 08:28

  Super hyggeligt – at nåleøjet er lige der i baghaven.

  Reply
  • Catarina
   13. januar 2022 at 11:49

   Ja, det var sjovt at se og det trak også lidt i de gamle løbeben 😉

   Reply

Skriv en kommentar