Menu
Familieliv / Teknologi

Bryllup med regn og sol

I lørdags skulle en af mine ældste veninder giftes for første gang. Hun havde spurgt mig om jeg ville fotografere deres store dag og det kunne jeg da slet ikke sige nej til. Tidligere på året, var vi ude at se hvor det hele skulle foregå og da snakkede vi også om, hvilke slags billeder de godt kunne tænke sig. Bryllupet skulle stå i Den Fynske Landsby, ved det der hedder Havehuset og under en mellemstort træ tæt på huset, skulle vielsen foregå. Selve festen skulle så foregå uden foran Havehuset, da der ikke var plads så meget plads indenfor. Men sådan skulle det ikke være. Som bekendt regnede det i stride strømme og det så bestemt ikke ud til at stoppe, så der blev i alt hast dækket op indenfor og som I ved, i et godt selvskab, er der altid plads til én mere og vi hyggede os alle gevaldigt. Jeg have i dagen op til holdt lidt øje med vejret og det tegne bestemt ikke godt, specielt fordi jeg skulle bl.a tage nogle billeder, hvor brudeparret står på en lille bro over et vandløb. Det betød så at jeg måtte ud i vandet for at tage billederne. Jeg var lidt nervøs for, at det ville regne så meget og der dermed ville være for meget vand i bækken, så de gummistøvler jeg havde lånt, ikke ville være lange nok, selvom det gik mig til knæet. Men heldigvis viste det sig at de var lange nok, for vandet stod kun op til ca. 10 cm fra kanten. De første billeder vi skulle have, var de lidt mere formelle af slagsen og derefter kom de lidt mere afslappede og sjove. Mellem nogle af regnbygerne kom alle billederne i hus, og selvom der ikke var decideret sol men mere overskyet da vi tog dem, så er jeg faktisk godt tilfreds med dem og det håber jeg også brudeparret er, når de senere på ugen får dem. Brylup1 Bryllup2 Bryllup3 Det siges om regn og bryllup:
I Østjylland siges det, at regnvejr på bryllupsdagen gør, at ulykkerne vil regne ned i brudens skød, mens det i Vestjylland betyder, at guld og rigdom vil vælte ned i brudens skød.
Da Fyn ligger tættere på vestjylland, er jeg helt sikker på at dette brudepar får guld og rigdom, i form af masser af kærlighed og et langt liv sammen. Bryllup5Bryllup6 Efter familiebillederne, fik jeg et par små grine-biddere ind foran kameraet og det kom der nogle ret hyggelig og afslappede billeder ud af. Bryllup4 Sidst på dagen og lige inden kaffen, kom solen endelig frem og vi kunne se masser af blå himmel, så alle bordene blev taget udenfor og vi kunne sidde under åben himmel og nyde kaffe og kage. Dejligt med sådan en afslutning. Da Den Fynske Landsby lukkede kl. 18, tog gæsterne hjem og brudeparret skulle selv hygge med middag et sted i Odense.

Tak fordi du havde lyst til at læse med.

 

18 kommentar

 • Mette
  11. august 2014 at 19:51

  Dejlige og meget glade billeder 🙂

  Reply
  • Catarina
   12. august 2014 at 07:10

   Tak Mette, de er glade de to. 😀

   Reply
 • Anders
  11. august 2014 at 20:44

  Sådan, Cat. Fede billeder, fellow weekend warrior 😉

  Reply
  • Catarina
   12. august 2014 at 07:12

   Mange tak Anders (og når de kommer fra dig, er jeg meget glad, du er jo prof) 🙂
   Håber du fik dine bryllupsbilleder i kassen, på trods af vejret. 🙂

   Reply
 • Celena
  11. august 2014 at 20:53

  Those are great pictures! The couple looks like a lot of fun 🙂

  Reply
  • Catarina
   12. august 2014 at 07:21

   Tjhanks a lot Celena – they are a lot lot go fun. 🙂

   Reply
 • Yt
  11. august 2014 at 21:26

  Dejlige billeder du har taget.

  Reply
  • Catarina
   12. august 2014 at 07:21

   Mange tak Yt. 🙂

   Reply
 • Dorthe fog
  11. august 2014 at 23:40

  Super Super gode billeder ,Cat😘vi glæder os så meget til,at se alle billederne😊vi er så glade for,at du ville fotografere os …tusind tusind tak😘du er simpelhen en kæmpe skat

  Reply
  • Catarina
   12. august 2014 at 07:21

   Tusinde tak søde, jeg håber I bliver glade for alle billederne. 🙂 Vi ses inden længe.

   Reply
 • Dorthe fog
  12. august 2014 at 06:39

  Tak for de søde ord💖

  Reply
  • Catarina
   12. august 2014 at 07:22

   Kys til jer. 🙂

   Reply
 • Helle K.
  12. august 2014 at 07:43

  Skønne billeder og det dejlige par – fyldt med kærlighed 🙂
  Personligt er jeg ikke vild med de afslappede billeder af et brudepar, men skønt at du fik nogle af dem også, hvis brydeparret gerne ville.

  Reply
  • Catarina
   12. august 2014 at 10:17

   De ville nettop gerne have afslappede billeder af dem, da det er den måde de ser sig selv på og hvordan de er til hverdag. Og da det var et afslappet bryllup (det var jo ikke hvid brud og slør) og ikke noget fint og opstillet, så er det sådanne billeder der er bedst til dem og de afspejler rigtig fint deres personligehed. 😀
   Jeg er ikke meget for tradiosioner for traditioners skyld, heller levere noget som passer til de personer, end havd traditionerne foreskriver. Men der er vi jo så forskellige. 😀

   Reply
 • Helle
  12. august 2014 at 10:43

  Dejlige billeder – jeg kan godt li’ du skriver “skulle giftes for FØRSTE gang” 🙂

  Reply
  • Catarina
   12. august 2014 at 15:08

   Hi hi, det er jo fordi det vist er lidt “moderne” at blive gift flere gange. 😉

   Reply
 • Karin Abildhauge
  16. august 2014 at 19:13

  Vidunderlige billeder, og tak for vi må kigge med. Kunne se du var tagget på flere på fb 🙂

  Tillykke til og med veninden(bruden og brudgommen).

  Det var en voldsom regnvejrsdag. Yngstes kæreste skulle deltage i 12 timers løb i Viborg (delmål til han i september skal løbe 100 mills). Troede jeg kunne få billeder ved start etc.,men det stod ned i stride strømme, og paraplyen kunne ikke magte vinden. Så lod de proff. tagebilleder 😉

  Reply
  • Catarina
   17. august 2014 at 09:53

   Ja, bruden havde travlt med at få billeder op fra hendes telefon 😉

   Ja, det var ikke det bedste vejr, men jeg vil da sige at det var mere træls for svigersønnen, for at løbe i sådan et vejr er bestemt ikke det fedeste. jeg kan godtforstå at du valgte at blive hjemme, det havde jeg nok også gjort. 😉

   Reply

Skriv en kommentar