Must have App til alle telefoner

14. august 2014

FidMeDa PassBook i sin tid blev implemteret i iOS, synes jeg det var en formdabel idé. Et sted til alle kort ect. Men det viste sig, at den ikke var lige så fed som jeg troede. Jeg har slet ikke brugt app’en og kommer heller ikke til det, da jeg ikke har kunne lægge noget ind. I dag fant jeg så en app, som kan det jeg har ledt efter i lang tid.

Appen hedder FidMe og der kan men, enten scanne sine kort ind, eller taste selve stregkoden ind. Selv Matas, som jeg bruger rigtig meget, er at finde derinde og da Matas kort kan bruges i mange butikker var det det første kort jeg lagde ind.

Man starter med at oprette sig i appen, og derefter kan man så søge efter de kort man har som man vil have derind. I appen kan man også vælge land, så hvis man har kort fra udlandet, så kan de også lægges ind. Jeg har f.eks. et kort til tyske CITTI og det var lige så let at ligge ind som de danske kort. Jeg har mine 6 kort inde nu, og når jeg engang får stempelkort, så kan de også lægges ind.

FidMe1FidMe2

MidMe3MidMe4

Jeg har ellers sagt nej tak til mange loyalitetskort kort, da jeg ikke gider at rende rundt med alle de kort i pungen. I fremtiden, vil jeg da bare sige ja tak til dem alle, får når de kan være lige ved hånden i form af mobilen, så er det da bare for let.

Søren har også langt alle sine kort ind i en app på hans Windows telefon. Faktisk kan app’en downloades på alle telefoner. Så ingen er udeladt.
Hvis man vil, kan man faktisk også oprette dem fra nettet af og så er de på telefonen så snart man har downloadet appen og har logget ind, det var faktisk den måde Søren gjorde det på og det virker også upåklageligt.
- Mange tak fordi du læste med -

Catarina

En kommentar eller en hilsen er meget velkommen. Hvis du læser noget der er intressant, så er du velkommen til at dele det på de sociale medier du færdes på, og følg gerne mig på FACEBOOK og INSTAGRAM. Du kan ligeledes tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", ude i sidebaren ——–>
Mine videoer kan du finde på YOUTUBE og jeg vil blive meget glad for, hvis du abonnement på kanalen. ♥


0

You Might Also Like

12 kommentar

 • Reply Mette 14. august 2014 at 17:47

  Smart altså 🙂

  • Reply Catarina 14. august 2014 at 18:36

   Virkelig brugbar. 😀

 • Reply Layoni 15. august 2014 at 04:58

  Intet mindre end genialt 🙂 jeg har også takket nej til mange kort, men vil bestemt gøre brug af mange flere nu 🙂 god weekend Catarina 🙂

  • Reply Catarina 15. august 2014 at 08:53

   Den er nemliggenial Layoni og jeg er så glad for at jeg fant den – det ør det med kor så meget lettere. 😀
   God weekend till dig. 🙂

 • Reply Mona Honnens 15. august 2014 at 17:32

  Den app må jeg bare have afprøvet.

  Mona

  • Reply Catarina 15. august 2014 at 19:03

   Den er bare så fin og jeg har oprttet nogle af de andre kort jeg har, så som dem til forsikringen og glasskade samtbrobilkortet, så de papkort er nu også arkiveret lodret. 😀

 • Reply Karin Abildhauge 17. august 2014 at 01:24

  Nu er jeg altså lidt blondine tabt. Når du står i Matas, er der så et eller andet på telefonden der kan scannes, når nu du ikke har kortet med?

  Hvis det er til at hitte ud af, så vil jeg også prøve, og hjælpe yngste med det, hun er nemlig så træt af alle de kort, da hun ikke er så glad for at gå med taske, men altid har mobilen på sig.

  Tusind tak for tippet

  • Reply Catarina 17. august 2014 at 09:55

   Ja, det er sådan at når du har lagt kortene ind (scannet eller selv noteret numrene) så ligger de derinde og så skal du bare finde det frem i appen næste gang du evt. er i Matas og så kan de scanne kortet fra skærmen af. Vild smart ikke at have alle kortene med og dermed erstatter telefonen, nu mange af mine kort. 😀
   Du siger bare til hvis du har brug for hjælp, du har vist mit telefonnummer ikke?

   • Reply Karin Abildhauge 17. august 2014 at 11:40

    Tusind tak – Jeg ringer hvis der bliver behov. 🙂

    • Reply Catarina 17. august 2014 at 11:51

     Deal. 😀

 • Reply Pernille 22. august 2014 at 21:49

  Jeg kan godt se det er smart, jeg er bare ikke sikker på, at min telefon er så stor en del af mig, at jeg ville bruge det… men det kan selvfølgelig komme an på en prøve 🙂

  • Reply Catarina 26. august 2014 at 12:39

   Jeg vil heller have det i telefonen end i min pung og jeg har for det meste min telefon med mig. 🙂

  Skriv en kommentar