Menu
Teknologi

Must have App til alle telefoner

FidMeDa PassBook i sin tid blev implemteret i iOS, synes jeg det var en formdabel idé. Et sted til alle kort ect. Men det viste sig, at den ikke var lige så fed som jeg troede. Jeg har slet ikke brugt app’en og kommer heller ikke til det, da jeg ikke har kunne lægge noget ind. I dag fant jeg så en app, som kan det jeg har ledt efter i lang tid.

Appen hedder FidMe og der kan men, enten scanne sine kort ind, eller taste selve stregkoden ind. Selv Matas, som jeg bruger rigtig meget, er at finde derinde og da Matas kort kan bruges i mange butikker var det det første kort jeg lagde ind.

Man starter med at oprette sig i appen, og derefter kan man så søge efter de kort man har som man vil have derind. I appen kan man også vælge land, så hvis man har kort fra udlandet, så kan de også lægges ind. Jeg har f.eks. et kort til tyske CITTI og det var lige så let at ligge ind som de danske kort. Jeg har mine 6 kort inde nu, og når jeg engang får stempelkort, så kan de også lægges ind.

FidMe1FidMe2

MidMe3MidMe4

Jeg har ellers sagt nej tak til mange loyalitetskort kort, da jeg ikke gider at rende rundt med alle de kort i pungen. I fremtiden, vil jeg da bare sige ja tak til dem alle, får når de kan være lige ved hånden i form af mobilen, så er det da bare for let.

Søren har også langt alle sine kort ind i en app på hans Windows telefon. Faktisk kan app’en downloades på alle telefoner. Så ingen er udeladt.
Hvis man vil, kan man faktisk også oprette dem fra nettet af og så er de på telefonen så snart man har downloadet appen og har logget ind, det var faktisk den måde Søren gjorde det på og det virker også upåklageligt.

Tak fordi du havde lyst til at læse med.

 

12 kommentar

 • Mette
  14. august 2014 at 17:47

  Smart altså 🙂

  Reply
  • Catarina
   14. august 2014 at 18:36

   Virkelig brugbar. 😀

   Reply
 • Layoni
  15. august 2014 at 04:58

  Intet mindre end genialt 🙂 jeg har også takket nej til mange kort, men vil bestemt gøre brug af mange flere nu 🙂 god weekend Catarina 🙂

  Reply
  • Catarina
   15. august 2014 at 08:53

   Den er nemliggenial Layoni og jeg er så glad for at jeg fant den – det ør det med kor så meget lettere. 😀
   God weekend till dig. 🙂

   Reply
 • Mona Honnens
  15. august 2014 at 17:32

  Den app må jeg bare have afprøvet.

  Mona

  Reply
  • Catarina
   15. august 2014 at 19:03

   Den er bare så fin og jeg har oprttet nogle af de andre kort jeg har, så som dem til forsikringen og glasskade samtbrobilkortet, så de papkort er nu også arkiveret lodret. 😀

   Reply
 • Karin Abildhauge
  17. august 2014 at 01:24

  Nu er jeg altså lidt blondine tabt. Når du står i Matas, er der så et eller andet på telefonden der kan scannes, når nu du ikke har kortet med?

  Hvis det er til at hitte ud af, så vil jeg også prøve, og hjælpe yngste med det, hun er nemlig så træt af alle de kort, da hun ikke er så glad for at gå med taske, men altid har mobilen på sig.

  Tusind tak for tippet

  Reply
  • Catarina
   17. august 2014 at 09:55

   Ja, det er sådan at når du har lagt kortene ind (scannet eller selv noteret numrene) så ligger de derinde og så skal du bare finde det frem i appen næste gang du evt. er i Matas og så kan de scanne kortet fra skærmen af. Vild smart ikke at have alle kortene med og dermed erstatter telefonen, nu mange af mine kort. 😀
   Du siger bare til hvis du har brug for hjælp, du har vist mit telefonnummer ikke?

   Reply
   • Karin Abildhauge
    17. august 2014 at 11:40

    Tusind tak – Jeg ringer hvis der bliver behov. 🙂

    Reply
    • Catarina
     17. august 2014 at 11:51

     Deal. 😀

     Reply
 • Pernille
  22. august 2014 at 21:49

  Jeg kan godt se det er smart, jeg er bare ikke sikker på, at min telefon er så stor en del af mig, at jeg ville bruge det… men det kan selvfølgelig komme an på en prøve 🙂

  Reply
  • Catarina
   26. august 2014 at 12:39

   Jeg vil heller have det i telefonen end i min pung og jeg har for det meste min telefon med mig. 🙂

   Reply

Skriv en kommentar