Menu
Kunst, kultur, sport & mad

En dejlig fødselsdagsgave

I dag fik jeg endnu en fødselsdagsgave. Jeg skulle ud og spille paddel tennis ned i PaddelBoxen.

Nøj hvor har jeg glæder mig til at prøve det. Indtil nu har jeg kun hørt fra nogle af mine kollegaer at det er sjovt.

Vi fik bane 10 i hal 3 – godt så..

Vi tog vores bolde og gik ind i buret – døråbningerne til alle banerne er på hver side af nettet og dem der skulle spille på de baner der lå efter vores bane, skulle så igennem vores først. Det fungerede fint, for vi havde alle sammen bestilt baner til samme tid og derfor, blev der ikke som sådan rendt frem og tilbage – altså kun når vi skød vores bold over på de andres bane…. ups 😉

Nøjjj, hvor var det sjovt – vi spillede ikke efter reglerne eller for point, men vi prøvede at få et flow i bolden og i det hele taget få en fornemmelse af battet og størrelsen på banen. Jeg holdt øje med tiden og da jeg kikkede på uret havde vi kun 4 minutter tilbage af timen – hvor pokker var de andre minutter blevet af.

Vi blev hurtige enige om at det bestemt ikke er sidste gang vi tager en omgang Paddle – det er virkelig sjov motion og næste gang napper vi nok 1 ½ time.

Uden mad og drikke….

Efter at have dampet af var det tid til lidt mad, så Pakhuset fik besøg, for den stod på Bao. Det er faktisk det vi altid spiser når vi er dernede. Sammen med Bao fik vi også en lille Aperol. Efter maden som blev nydt uden for i solen, strøg vi på Fru Lunds bageri og fik kaffe og kage, igen var vi heldige at få en plads i solen, som lunede godt. Da kaffen var drukket og kagen spist, kunne vi se at der trak lidt mørkere skyer ind over Odense, så vi pakkede sammen og jeg sagde tusinde tak for en skøn fødselsdaggave og vi cyklede hver til sit.

Vi nåede begge lige hjem, inden det bare stod ned i stænger. Ret heldigt!

3 kommentar

 • Karin
  20. september 2022 at 12:06

  Åh har hørt så meget om det der padel tennis, ved min søn har spillet det flere gange med kollegaerne, når de vælger en søndags tur eller lignende. Godt du har lysten til at spille igen.
  Så forkælet du blev. ❤️

  Reply
 • Venterpaavinblog
  22. september 2022 at 00:13

  Elsker at få oplevelser (selvom jeg vist er den knap så actionpacked type, jf. ovenstående, men mere motoriksvag og antisporty 😂), det er simpelthen det bedste – og efterfølges det af snak og god mad, fås det ikke bedre.

  Reply
  • Catarina
   6. november 2022 at 13:03

   Ja, sådanne gaver er så lækre og dejligt at vi kan værdsætte sådan en omgang. 😀

   Reply

Skriv en kommentar