Menu
Hverdagen

Det var en mørk og…

… nej det var ikke en stormfuld morgen, men bare en virkelig mørk en af slagsen, da jeg kørte på arbejde meget tidligere end normalt.

I fredags sagde det pludselig puf…. og så var strømmen gået på det meste af vestfyn. Strømmen kom dog igen en halv times tid, men det gjorde nettet ikke. Jeg ventede en time inden jeg kontaktede vores udbyder for at hører hvordan det så ud. Udbyder kunne så meddele, at det var vores udstyr, det måtte være galt med, for umiddelbart kunne de se at alt virkede.

Det var så lidt mere indviklet end hvad mine evner rakte til, så It-Morten blev konsulteret. Vi aftalte så, at det godt kunne vente til mandag morgen, for det var ved at være gå-hjem-tid fredag og jeg havde fået afhjulpet lagret, så der kunne laves fragt osv.

Morten og jeg havde aftalt at mødes på kontoret kl 6:00, så derfor måtte jeg ud af vagten 2 timer før normalt.

Alt funger nu igen og det afbrændte udstyr er erstattet af noget nyt og alle indstillinger genoprettet.

8

2 kommentar

 • Karin
  21. september 2022 at 07:39

  Hvor er vi handlingslammet når It udstyret brænder af. Tænker om der findes en nødgenerator til sådanne uheld? Ved godt din arbejdsplads, og os privat kan klare nogle dages ekspeditionstid, men der er steder hvor denne ventetid kan koste liv. Nå, skal nok ikke tænke så dybt, det er med garanti allerede løst.
  Pyha ja, det er mørkt og de sidste 2 dage meget koldt om morgenen 🥶 De store skisokker og uldundertøjet er kommet frem til disse morgenstunder 😉

  Reply
 • Eric
  22. september 2022 at 07:52

  Forståelig lettelse!

  Reply

Skriv en kommentar