Menu
Motion

Zumba 2. del

Som nogle sikkert god kan huske, så overvejede min spinning buddy og jeg at prøve zumba, da det nu var er oprettet et hold samme sted som vi går til spinning. Nu er det sådan, at tidspunktet for zumba, bare passer af h. til sammen med vores spinning, så vi valgte at sige nej. Men nu har Jette, min spinning buddy, fundet ud af, at der i Vissenbjerg er et hold her om onsdagen fra klokken 19:30-20:30 og nu har vi så aftalt, at det skal vi altså med på. Jeg er godt nok lidt spændt på hvad vi synes om det. 🙂

4 kommentar

 • Helle K.
  10. november 2010 at 09:02

  Jeg er spændt på at høre, hvad du synes 🙂
  Min datter synes det er “åndssvagt” at stå og lave sådan noget dumt pjat – næh spinning med ekstra hastighed (eller hvad det nu er) – det er sagen, siger hun – det giver noget motion.
  Jeg kunne godt forestille mig, at du havde en mening lidt i den retning…

  Reply
  • Catarina
   10. november 2010 at 09:06

   @Helle K.: Uha det er præcis det Jette og jeg har snakket om, gir’ det nu nok og får vi svedt nok, sammenlignet med spinning. 🙂

   Jeg er faktisk nu mere spændt på i aften end tidligere. 😉

   Reply
 • Jan
  10. november 2010 at 10:13

  Vil da bare sige, at jeg glæder mig til at se en “video-snut” af det…..for du tager vel dit kamera med ? 😉

  Reply

Skriv en kommentar