Menu
Motion

Zumba 2. del

Som nogle sikkert god kan huske, så overvejede min spinning buddy og jeg at prøve zumba, da det nu var er oprettet et hold samme sted som vi går til spinning. Nu er det sådan, at tidspunktet for zumba, bare passer af h. til sammen med vores spinning, så vi valgte at sige nej. Men nu har Jette, min spinning buddy, fundet ud af, at der i Vissenbjerg er et hold her om onsdagen fra klokken 19:30-20:30 og nu har vi så aftalt, at det skal vi altså med på. Jeg er godt nok lidt spændt på hvad vi synes om det. 🙂


Mange tak fordi du læste med
Catarina
En kommentar eller en hilsen er meget velkommen.
Du kan også følge mig på INSTAGRAM og FACEBOOK.
Ligeledes kan du tilmelde dig min "email-service" som du finder ude i sidebaren.

0

4 Kommentar

  • Catarina
    10. november 2010 at 09:06