Lidt blev det til :)

2. januar 2011

At dovne denne skønne søndag væk, lå lige for, men sønnike og jeg havde allerede en aftale om at vi igen i dag skulle ind i Fitness World og få brændt lidt kalorier af, og aftaler bliver lavet for at de skal overholdes, så afsted med os. Og lidt fik vi også fyret af, for mit vedkommende blev det til 5 km intervalløb, 5000 meter i romaskinen (det giver nogle godt markerede skuldre samt overarme 🙂 ) 45 minutter i maskinerne (mave, ryg, skuldre og baller)

I morgen starter hverdagen igen, i hvert fald for mig, hvilket betyder, at spinning er oppe på fuld skrald igen og jeg snupper lige 3 timer i morgen. Det bliver fedt! Sønnike snupper en enkelt feriedag mere inden hverdagen starter for ham på tirsdag. Jeg glæder mig til hverdagen atter begynder, for den er nu engang den bedste. 🙂

     

- Tak fordi du læste med -


Du er megegt velkommen til at dele dette indlæg og kig endelig forbi Instagram, og følg med i alt det der ikke kommer ind på her på siden. Du kan også holde øje med nye indlæg via Facebook eller tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", i sidebaren ——–>
Videoer bliver lagt op ind på min YouTube kanal og der vil jeg blive glad for dit abonnement og et lille like.


I samme genre

Ingen kommentar

Skriv gerne en kommentar