Menu
Hverdagslivet... / Motion

Lidt blev det til :)

At dovne denne skønne søndag væk, lå lige for, men sønnike og jeg havde allerede en aftale om at vi igen i dag skulle ind i Fitness World og få brændt lidt kalorier af, og aftaler bliver lavet for at de skal overholdes, så afsted med os. Og lidt fik vi også fyret af, for mit vedkommende blev det til 5 km intervalløb, 5000 meter i romaskinen (det giver nogle godt markerede skuldre samt overarme 🙂 ) 45 minutter i maskinerne (mave, ryg, skuldre og baller)

I morgen starter hverdagen igen, i hvert fald for mig, hvilket betyder, at spinning er oppe på fuld skrald igen og jeg snupper lige 3 timer i morgen. Det bliver fedt! Sønnike snupper en enkelt feriedag mere inden hverdagen starter for ham på tirsdag. Jeg glæder mig til hverdagen atter begynder, for den er nu engang den bedste. 🙂


Mange tak fordi du læste med
Catarina
En kommentar eller en hilsen er meget velkommen.
Du kan også følge mig på INSTAGRAM og FACEBOOK.
Ligeledes kan du tilmelde dig min "email-service" som du finder ude i sidebaren.

0

Ingen kommentar

    Skriv en kommentar