Det er ikke fordi jeg gidder

23. juni 2013

Jeg ved jo godt at jeg har det fedt bagefter, men lige nu er det bestemt ikke lysten der driver mine ben rundt i pedalerne. Men mere det faktum, at vis jeg skal blive ved med at indtage de lækkerier jeg gør, ja så må der motion til, for elers skal udskifte hele min garderobe med tekstiler med størrelse T som i telt, og ærligtalt, det har jeg skutte ikke lyst til…

Nå, men nu sidder jeg altså her på spinningscyklen og dagens spinningtime starter om et par minutter…. så jeg smider lige telefonen fra mig…

     

- Tak fordi du læste med -


Du er megegt velkommen til at dele dette indlæg og kig endelig forbi Instagram, og følg med i alt det der ikke kommer ind på her på siden. Du kan også holde øje med nye indlæg via Facebook eller tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", i sidebaren ——–>
Videoer bliver lagt op ind på min YouTube kanal og der vil jeg blive glad for dit abonnement og et lille like.


I samme genre

10 kommentarer

 • Reply Jannie 23. juni 2013 at 10:57

  God strategi med motionen, så der er plads til lækkerierne. Om en halv tide står jeg selv på cross traineren, men ser film på padden imens. Så er det ikke så kedelig 🙂

  God søndag.

  • Reply Catarina 23. juni 2013 at 15:34

   Håber du osse havde en god time og ja, det giver plads til det der gør livet lidt sjovere, altså ikke shopping, men mad. 😉

 • Reply Mette 23. juni 2013 at 11:33

  Flot at du kom afsted, og man har det jo så godt bagefter. Du må gerne skrive mere om dine træningsrutiner, for din energi plejer at smitte 🙂

  • Reply Catarina 23. juni 2013 at 15:37

   Det er nemlig det man har og det gør altid godt. Der var faktisk på et tidspunkt hvoer jeg skrev maget mere om min motion, men jeg holdt op, da jeg synes bloggen her mindede for meget om en motionsblog, og det skulle det ikke være. Men du kan læse om lidt af det her 🙂

 • Reply Susanne 23. juni 2013 at 13:05

  Det er lidt sent at heppe, men godt du kom afsted for det er jo dejligt bagefter.

  • Reply Catarina 23. juni 2013 at 15:37

   Ja, der var godt og nu kan jeg tillade mig at slappe af resten af dagen, altså med motionen. 🙂

   God søndag til dig og familien. 🙂

 • Reply Trine 23. juni 2013 at 13:31

  Åhh hvor jeg kender det…
  Men sejt at du er kommet afsted…

  Håber det var Waaaauw følelsen værd 🙂

  • Reply Catarina 23. juni 2013 at 15:38

   Det er det altis Trine. Rigtig god søndag til dig og familien. 🙂

 • Reply Pernille 24. juni 2013 at 10:36

  Jeg synes det er sejt du gør det 🙂

  • Reply Catarina 24. juni 2013 at 19:14

   Det er lidt en nødvendighed Pernille. 🙂

  Skriv gerne en kommentar

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.