Menu
Familieliv / Motion

Så blev det klaret

Blå himmel og skyer skiftedes til at dominere denne søndag formiddag. Da klokken nærmede sig tiden for, at vores valgsted i Vissenbjerg Hallen åbnede, spurgte Søren om jeg ville med op og stemme, i det samme han spurgte, besluttede jeg mig for, at jeg da lige så godt kunne løbe derop og på den måde slå to fluer med et smæk. Søren kørte og jeg fik hængt vasketøjet ud og sat en ny maskine over. Da jeg var omklædt og klar til at smutte op til Vissenbjerg, returnerede Søren og han havde lunt brød med fra bageren.

Da jeg ankom til hallen, var jeg glad for at jeg ikke havde taget bilen derop, for det var så at sige umuligt at finde en parkeringsplads. Nogle holdt og ventede på en plads, mens andre kørte andre steder hen for at få en p-plads.

Jeg smutte ind og var igen heldig, der var ikke kø ved det bord jeg skulle hen til. Jeg fik et par friske kommentarer pga. løbetøjet og fik begge sedler udleveret og smuttede bag det blå gardin og fik stemt. Ude og putte sedlerne i de respektive kasser og så ellers ud i den friske luft igen.

Turen hjem var lige så dejlig som turen op og med morgenmad i tankerne og den nye radio i ørene, gik det som smurt. Nu efter 10 km. og et velfortjent bad, er jeg klar til et stykke grovbrød med ost og et krus kaffe, det sidste vasketøj må vente til jeg har spist. 🙂

Tak fordi du havde lyst til at læse med.

 

5 kommentar

 • pernillepaa1
  7. juni 2009 at 15:35

  Det lyder da til at der har været en vældigt fremmøde til valget hos jer i Vissenbjert. Jeg skulle stemme på Rådhuset i Odense, jeg løb ikke derop, men tog Hugo med i snor, han måtte godt komme med ind :)Knus

  Reply
 • Søren (Kbh)
  7. juni 2009 at 17:07

  Kommentarerne p.g.a. løbetøjet har garantrisse været af den søde slags eller af ren misundelse. Så kom jeg forbi Odense Zoo`s hjemmeside og fandt et afsindig svært vendespil til dig;-)
  http://files.zite3.com/data/files/161/64/0/huskespil3.swf

  Reply
 • KATJA
  7. juni 2009 at 17:57

  Vi valgte at cykle til vores valgsted – og drengene var med !
  Her havde de af en eller anden grund valgt at man først skulle aflevere sedlen til EU-valget – sætte sit kryds – og så i en afmærket rute gå hen til et andet sted i salen for at stemme om tronfølger loven….meget omstændigt. Men derved fik drengene 2 bolcher hver !!!!
  Katja

  Reply
 • Catarina
  7. juni 2009 at 20:26

  Pernille
  Det lyder da også rigtigt hyggeligt at du og Hugo fik en lille tur ud af det. Og så synes jeg det er fedt at hunde godt måtte komme ind. 🙂


  Søren
  Tak for det meget meget svære vendespil. 😀

  Ja kommentarerne var alle at de søde slags. 😉


  Katja
  En god cykeltur med ungerne er også hyggelig og når de så ligefrem får to bolsjer hvert sted, så er deres dag da redet. Men lidt underligt at I skulle ind to gange. 🙂

  Reply
 • […] på forskellige erhverv og aldre i Elverum. En lokal og to fra Østfold løb med præmierne Så blev det klaret – catarina.dk06/07/2009Blå himmel og skyer skiftedes til at dominere denne søndag […]

  Reply

Skriv en kommentar