Menu
Livet / Motion

Aktiv fredag

Fredag formiddag bød som bekendt på hyggeligt besøg. L ankom lidt over i allerede iført løbetøj så jeg skyndte mig at få de gode boller ud af ovnen og komme i løbetøjet. L havde fået et nye løbeur og det skulle afprøves og holdt på imod mit ur. Vi valgte en rute som bestod af både skov og de små landeveje. En rigtig dejlig lang tur blev det til og da vi stod herhjemme, sagde begge vores ure 10,62 km. Efter et tiltrængt bad, stod den på masser af hygge og snak, inden L smutte hjem for at gøre klar til en omgang eftermiddags-fødselsdags-hygge. L havde fødselsdag i søndags og havde inviteret kollegaer og venner til “efter arbejde hygge” i sin have.


~Løberuten i højtemeter.

Jeg hoppede i arbejdstøjet og fik slået græsset og ordnet et par småting, inden jeg skulle ud af døren til L´s hygge. Jeg fik den idé, at jeg ville spørge om jeg kunne låne sønnikes cykel og så cykle ud til L. det måtte jeg heldigvis godt. Jeg havde regnet ud at det nok ville tage en times tid at køre de 20,50 km da jeg jo ville støde ind i en del lyskurve undervejs. Om minsandten om det ikke holdt stik. 59,45 minutter efter jeg var kørt hjemmefra, stod jeg i indkørslen hos L.

Vin, øl, vand, pølser, cornichoner samt diverse chips og ostetern stod klar og derefter stod den på et par timer hygge med tidligere kollegaer og veninder samt L’s familie. Omkring klokken 18, hoppede jeg atter på cyklen og kørte de 20,50 km hjem igen. Hjemad tog dog 5 minutter længere en ud uren, om det er fordi det går mere op ad bakke på vejen hjem, eller om det var fordi jeg måske var lidt brugt, ved jeg ikke, men en dejlig lang cykeltur var det nu. 🙂


~Højtemeterne på hjemruten.

Tak fordi du havde lyst til at læse med.

 

Ingen kommentar

    Skriv en kommentar