Middelfart tur retur

2. maj 2008

Fra og med i går, kunne startnumrene til Lillebælt-halvmaraton hentes i Middelfart. Jeg gad ikke hente det i går så jeg smuttede af sted lige inden middag i dag. Udover selve startnummeret fik vi også en sponser pose, med tilbud om deltagelse i andre løb, the, tyggegummi, snakstænger og en mundfrisk.

sponcerpose

Jeg fik et yderst let huskbart nummer, nemlig 1111. 😉
- Mange tak fordi du læste med -

Catarina

En kommentar eller en hilsen er meget velkommen. Deling af indlæg på de sociale medier fjong med mig, og følg gerne med på FACEBOOK og INSTAGRAM. Du kan ligeledes tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", ude i sidebaren ——–>
Mine videoer kan du finde på YOUTUBE og der kan du også abonnement på kanalen.


0

I samme genre

2 kommentarer

  • Reply Stine 2. maj 2008 at 19:57

    Sikke en sjov taske, den ser beskidt ud. Det er garanteret meningen, jeg er nok bare blevet lidt for gammel til at synes det ser sejt ud 😉

    God fornøjelse, jeg skal tænke på dig mens vi skriver opgave 🙂

  • Reply Joan 2. maj 2008 at 20:48

    vil tænke på dig hele dagen i morgen.

  • Skriv gerne en kommentar