Menu
Motion

Middelfart tur retur

Fra og med i går, kunne startnumrene til Lillebælt-halvmaraton hentes i Middelfart. Jeg gad ikke hente det i går så jeg smuttede af sted lige inden middag i dag. Udover selve startnummeret fik vi også en sponser pose, med tilbud om deltagelse i andre løb, the, tyggegummi, snakstænger og en mundfrisk.

sponcerpose

Jeg fik et yderst let huskbart nummer, nemlig 1111. 😉


Mange tak fordi du læste med
Catarina
En kommentar eller en hilsen er meget velkommen.
Du kan også følge mig på INSTAGRAM og FACEBOOK.
Ligeledes kan du tilmelde dig min "email-service" som du finder ude i sidebaren.

0

2 Kommentar

 • Stine
  2. maj 2008 at 19:57

  Sikke en sjov taske, den ser beskidt ud. Det er garanteret meningen, jeg er nok bare blevet lidt for gammel til at synes det ser sejt ud 😉

  God fornøjelse, jeg skal tænke på dig mens vi skriver opgave 🙂

  Reply
 • Joan
  2. maj 2008 at 20:48

  vil tænke på dig hele dagen i morgen.

  Reply

Skriv en kommentar