Middelfart tur retur

2. maj 2008

Fra og med i går, kunne startnumrene til Lillebælt-halvmaraton hentes i Middelfart. Jeg gad ikke hente det i går så jeg smuttede af sted lige inden middag i dag. Udover selve startnummeret fik vi også en sponser pose, med tilbud om deltagelse i andre løb, the, tyggegummi, snakstænger og en mundfrisk.

sponcerpose

Jeg fik et yderst let huskbart nummer, nemlig 1111. 😉

     

- Mange tak fordi du læste med -


Du er megegt velkommen til at skrive en lille kommentar eller bare en hilsen i kommentarfeltet her under. Du må også gerne dele dette indlæg og kig endelig forbi Instagram, og følg med i alt det der ikke kommer ind på her på siden. Du kan også holde øje med nye indlæg via Facebook eller tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", i sidebaren ——–>
Videoer bliver lagt op ind på min YouTube kanal og der vil jeg blive glad for dit abonnement og et lille like.


0

I samme genre

2 kommentarer

  • Reply Stine 2. maj 2008 at 19:57

    Sikke en sjov taske, den ser beskidt ud. Det er garanteret meningen, jeg er nok bare blevet lidt for gammel til at synes det ser sejt ud 😉

    God fornøjelse, jeg skal tænke på dig mens vi skriver opgave 🙂

  • Reply Joan 2. maj 2008 at 20:48

    vil tænke på dig hele dagen i morgen.

  • Skriv gerne en kommentar