Menu
Motion

Middelfart tur retur

Fra og med i går, kunne startnumrene til Lillebælt-halvmaraton hentes i Middelfart. Jeg gad ikke hente det i går så jeg smuttede af sted lige inden middag i dag. Udover selve startnummeret fik vi også en sponser pose, med tilbud om deltagelse i andre løb, the, tyggegummi, snakstænger og en mundfrisk.

sponcerpose

Jeg fik et yderst let huskbart nummer, nemlig 1111. 😉

Tak fordi du havde lyst til at læse med.

 

2 kommentar

 • Stine
  2. maj 2008 at 19:57

  Sikke en sjov taske, den ser beskidt ud. Det er garanteret meningen, jeg er nok bare blevet lidt for gammel til at synes det ser sejt ud 😉

  God fornøjelse, jeg skal tænke på dig mens vi skriver opgave 🙂

  Reply
 • Joan
  2. maj 2008 at 20:48

  vil tænke på dig hele dagen i morgen.

  Reply

Skriv en kommentar