Nye sandaler

2. maj 2008

Så fik jeg dem endelig købt, de sandaler jeg har gået og kikket på. Jeg kunne ikke rigtig finde ud af om det var lidt for poppet eller de rent faktisk lige var noget for mig. De er skisme bare mig, poppet eller ej, så står der Catarina skrevet hen over dem. 😛

Nøj hvor jeg glæder mig til at hoppe i dem.

     

- Mange tak fordi du læste med -


Du er megegt velkommen til at skrive en lille kommentar eller bare en hilsen i kommentarfeltet her under. Du må også gerne dele dette indlæg og kig endelig forbi Instagram, og følg med i alt det der ikke kommer ind på her på siden. Du kan også holde øje med nye indlæg via Facebook eller tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", i sidebaren ——–>
Videoer bliver lagt op ind på min YouTube kanal og der vil jeg blive glad for dit abonnement og et lille like.


0

I samme genre

7 kommentarer

 • Reply Stine 2. maj 2008 at 19:51

  De er sjove, de sølvknopper bliver rigtig flotte til solbrune fødder. Tillykke med dem 🙂

 • Reply Jonna 2. maj 2008 at 20:17

  Jeg syntes de er flotte og gode når fødderne har fået sommer farve.

 • Reply Therese 2. maj 2008 at 20:21

  Jeg synes de er rigtig rigtig flotte!

 • Reply Joan 2. maj 2008 at 20:45

  Nøjjjjj de er flotte!!!!!

 • Reply judith 2. maj 2008 at 20:50

  De er rigtig flotte, tillykke med dem:-)

 • Reply Tina - omme i London 2. maj 2008 at 22:05

  For poppede? Nej, nej, nej – de er da lige tilpas poppede og raafede! Hvorfor gaa i kedelige sko, hvis man kan faa sorte laksandaler med soelvknapper paa? Husk knaldroede taanegle!

 • Reply Catarina 3. maj 2008 at 08:53

  Stine
  Takker. 😉


  Jonna
  Selv uden farve er de ok.


  Therese
  Og så er de meget behagelige at have på. 🙂


  Joan
  😀


  Judith
  Tak skal du have. 😛


  Tina – omme i London
  Takker og ja det skal jeg nok. 😆

 • Skriv gerne en kommentar