Menu
Motion

Så er det snart afgang

Efter badet fandt eg min rejsetake frem, den fer præcis kan rumme det jeg skal have med til en lille weekend på Sjælland. Derefter begyndte jeg at gå den liste, som jeg pga. dovenskab i sengen i morgen,kun har i mit hovede, igennem. Jeg startede med alt cykelsudstyret og lage det op på bordet, en sirlige bunker, så jeg kunne danne mig et overblik. Derefter pakkede jeg toilettasken og osse den blev lagt på langbordet. Nu manglede jeg kun det tøj jeg skulle køre hjem i engagn i morgen eftermiddag. Jeg var lidt i tvivl om hvad jeg skulle pakke, så jeg snuppede telefone for lige at tjekke vejrudsigten en sidste gang. Vejret i morgen bliver fint og da jeg ikke skal være til pynt, blev de behagelige shorts og en top fundet frem og langt ved siden af alt det andet. Jeg studerede bunkerne og tjekkede et par gange om jeg nu havde alt. Det havde jeg. Jeg pakkede det ned i taske, i den rækkefølge det osse skal bruges og lukkede den lange lynlås på toppen. Nu står den og de poser med Chaite (den gode fra Odense, kan slet ikke opdrives i København), jeg skal have med til Fantasterne og venter ude i bryggerset. Lige om lidt vil jeg stoppe det hele ind i bilen og påmontere cyklen og så ellers sætte næsen mod Køge.

Jeg regner forøvrigt med at jeg smider et par billeder eller måske flere ind på Istagram i løbet af turen rundt i morgen, så hvis du har lyst kan du følge “slagets gang”, så er du meget velkommen til at følge mig der.

6 kommentar

 • Per Teilmann
  31. maj 2013 at 14:12

  Al mulig held og medvind ønskes på turen 🙂

  Reply
  • Catarina
   1. juni 2013 at 05:32

   Tusinde tak Per. 🙂

   Reply
 • Susanne
  31. maj 2013 at 17:02

  Vi følger med på Insta og ses forhåbentlig ved målet 🙂

  Reply
  • Catarina
   1. juni 2013 at 05:33

   Du må rive fat i mig (eller råbe) så snart du ser mig. 🙂

   Reply
 • Karin Abildhauge
  2. juni 2013 at 10:20

  Du huskede alt, vejret var jo perfekt.

  Tak for alle dine dejlige billedopd. på instagram/fb. Ønsker dig en fantastisk søndag.

  Reply
  • Catarina
   2. juni 2013 at 13:10

   Velbekomme Karin, det er den letteste måde at dele et her og nu billede på 🙂

   Du må også have en dejlig søndag.

   Reply

Skriv en kommentar