Menu
Livet

Teknikker

Herhjemme og også på jobbet, bliver jeg kaldt teknikfreaken. Jeg har altid haft let ved alle de der tekniske ting. I min ungdom, var jeg den der drønede rundt til veninderne og fik installeret videoerne og anlæg. Jeg viste dem også de mest basale ting, sådan at de kunne bruge deres nyindkøbte tekniske apparater.

Jeg har aldrig haft den store behov for brugsanvisninger ej heller manualer, så de ligger alle i en fin hvid kasse og de fleste ligger stadig i den plastik, de var pakket ind i fra fabrikken. I de snart 12 år jeg har haft egen pc, har jeg også skilt dem ad og proppet nye ting ind i dem. De har fået mere ram, brændere, ekstra harddiske og nye blæsere. De sidste tre pc’er har dog været bærbare og de har kun fået ekstra ram, mere fordi det er det eneste de har haft behov for.

Hvorfor fortæller jeg så alt det her, det ved jeg faktisk ikke. Underligt som det lige pludselig blev til et indlæg. 😉

Tak fordi du havde lyst til at læse med.

 

5 kommentar

 • Helle K.
  2. maj 2008 at 13:20

  Jeg har også altid skilt mine pc’er og sat nye ting i dem og installeret og gjort ved. Det er sjovt og spændende…og fedt at kunne. Jeg er også den der har styr på apparaterne her i familien og kan indstille timer o.lign.
  Sådan er vi så ens 😉

  Kan du ha’ en dejlig weekend. 🙂

  Reply
 • judith
  2. maj 2008 at 13:48

  Jeg ville gerne være teknisk anlagt, men det er jeg altså ikke, desværre, hvad computere angår:-(
  Til gengæld er jeg dybt imponeret over de der kan forstå det de ser, når sådan en maskine bliver åbnet.

  Reply
 • Catarina
  2. maj 2008 at 18:20

  Helle K.
  Vi kunne får mange timer til at gå i hinandens selskab, det er helt sikker på. Det er sjældent jeg hører om kvinder med samme interesse som jeg selv – du er faktisk den første. 😉


  Judith
  Du er så til gengæld fantastisk med et lærred foran dig og en pensel i hånden. Og det er jeg imponeret over. 😀

  Reply
 • Trusru
  2. maj 2008 at 18:21

  Brugsanvisninger er gode indtil man rent faktisk får brug for dem… huh.. 🙂

  Kan godt lide dit indlæg, det er fedt når man bare skriver og skriver uden at reflektere over det synderligt meget før bagefter. Det bliver ægte og oprigtigt på en helt anden måde.

  Jeg er ingen teknikfreak, i VHS tiden lykkedes det mig aldrig at få den til at optage af sig selv.. Men computere har jeg forholdsvis godt styr på.. 🙂

  Reply
 • Catarina
  2. maj 2008 at 19:01

  Trusru
  Tak for roserne 😉

  Så skulle du da have kendt mig, jeg havde lært dig det så let som jeg lærte alle veninderne det. 😀

  Reply

Skriv en kommentar