Menu
Livet / Motion

Spinning

For mange år siden, det var vel i spinningens spæde start, gik jeg rent faktisk til spinding. Jeg synes det var en fed måde at få pulsen op og jeg svedet som en sindsyg og nyd det. Jeg havde dog for meget udlængsel og begyndte, at rejse verdenen tynd og dermed sluttede mit spinningeventyr.

Jeg har ikke siden, dengang for rigtig mange år siden, gået til spinding, men det bliver der nu lavet om på, den 24. august starter jeg atter på spinning og jeg glæder mig. Spinningen kommer ikke til at afløse mit løberi, men det kommer til at supplerer det. Jeg regner med at spinne tre gange om ugen, sådan at der stadig er plads til løb indimellem, for løb er stadig min foretrukne motionsform og det vil det nok blive ved med.

Tak fordi du havde lyst til at læse med.

 

12 kommentar

 • Pia
  16. august 2009 at 12:23

  Jeg elsker også spinneriet. Har dyrket den form for motion i mange år, on and off og allermest om vinteren hvor jeg ikke altid synes løberiet er den nemmeste udskejelse. God fornøjelse:o)

  Reply
 • Catarina
  16. august 2009 at 12:48

  Pia
  Ja jeg kan godt huske at jeg engang læste noget om det på din blog – også at du havde været med til et 12 timers spinning session, tror jeg det var, på en eller anden messe. Husker jeg rigtigt?

  Reply
 • Fru E
  16. august 2009 at 16:01

  Spinning er helt klart min foretrukne motionsform. Jeg elsker den måde jeg bliver rørt på og at jeg virkelig kan mærke, at min krop er blevet brugt. Jeg kører 2 gange om ugen.

  Det eneste man ikke får trænet imens er arme og nakke. Men det har jeg så rådet bod på nu (indlæg på blog i dag), hvor jeg er tilmeldt det tilhørende motionscenter. I øvrigt går der nok ikke mange uger før svømningen bliver taget op, så er jeg vil hele veje rundt.

  Glæder mig til at høre mere om din spinning 🙂

  God søndag.

  Reply
  • Catarina
   16. august 2009 at 19:04

   Fru E
   Jeg regner med, at en god kombi af spinning og løb giver mig lidt mere på kondikontoen. 🙂

   En god aften til dig. 🙂

   Reply
 • Karin
  16. august 2009 at 17:47

  Jeg ønsker dig god fornøjelse med dine spinningstimer.

  Desværre kan jeg ikke udøve denne diciplin, jeg må ikke grundet helbredsmæssige forhindringer. Ville ellers gerne.

  Det bedste for mig “helbredsmæssig” er svømning, og jeg er vandskræk. Har forsøgt et år med vandskræks svømmeundervisning. 40 min., 1. gang om ugen. Hvergang jeg mødte ind, skulle jeg begynde forfra, alle 40 gange.

  Jeg er ikke direkte bange for vand, står jeg op, kan jeg godt dykke under vand, holder jeg ved kanten kan jeg det samme, har jeg en svømmeplade i hænderne, kan jeg også ligge vandret. Men straks jeg slipper denne plade, så kan jeg bare ikke ligge vandret i vandet, og det er jo det jeg skal. Har jeg noget om livet hjælper det ikke, min trykhed er jeg kan holde ved.

  Lige pludselig melder jeg mig til et Højskoleophold for vandskræk svømning. Intens undervisning min. 1 uge, så tror jeg den er hjemme 😉

  Derfor styrketræner jeg, og traver i rask trav/jogging-løb, masser gode ture. Det er min motionsform.

  Reply
  • Catarina
   16. august 2009 at 19:07

   Karin
   Jeg tror også at et intensivt forløb er nøglen ud af din vandskræk eller hvad man nu skal kalde den. Held og lykke får du med herfra. 🙂

   God søndag aften til dig.

   Reply
 • Bente
  16. august 2009 at 17:56

  Jeg har løbet, dyrket aerobic og step, styrketrænet og vist også noget mere … men spinning har jeg faktisk aldrig prøvet. Og et eller andet sted tænder jeg heller ikke på det 😉 . Men sådan er vi jo heldigvis så forskellige …

  Inden længe supplerer jeg i øvrigt min styrketræning med noget andet, der er helt nyt for mig: yoga.

  Reply
  • Catarina
   16. august 2009 at 19:09

   Bente
   Yoga har jeg længe spekuleret over om jeg ikke skulle begynde at gå til – det skulle efter signe styrke samtlige muskler i kroppen.

   Måske jeg en dag hoppe på et hold. Glæder mig til at høre mere om din yoga. 🙂

   Reply
 • Pia
  16. august 2009 at 20:52

  Du husker rigtig et stykke af vejen, men det var kun 6 timer det varede, det var noget minimarathon noget i DGI byen, til fordel for et eller andet godt børneformål. Man kunne danne hold igennem de 6 timer men jeg valgte så bare at betale hele deltagergebyret selv og træde hele vejen:o)

  Reply
  • Catarina
   16. august 2009 at 21:02

   Pia
   Du er sku for sej – 6 timer i sadlen, der er for vildt. 🙂

   Reply
 • Leif
  17. august 2009 at 00:17

  Er sikker på, at du bliver glad for at gå til spinning igen, Catarina 🙂

  Reply
  • Catarina
   17. august 2009 at 09:28

   Leif
   Det går jeg også stærkt ud fra. 🙂

   Reply

Skriv en kommentar