Grillaften

I aftes var jeg inviteret til grillaften hos en tidligere kollega. Vi var i alt 20 mennesker og alle fra den ”gamle” eksportafdeling. For pokker hvor var det hyggeligt at se dem alle igen og sikke der blev grinet. Jeg må indrømme, at det sammenhold blandt kollegaer har jeg ikke oplevet noget sted før.

Hyggelig grillaften

Tusinde tak til Tom, for at lægge hus, terrasse og have til og tak til alle ekskollegaerne, for en fantastisk hyggelig og sjov aften.

     

- Tak fordi du læste med -


Du er megegt velkommen til at dele dette indlæg og kig endelig forbi Instagram, og følg med i alt det der ikke kommer ind på her på siden. Du kan også holde øje med nye indlæg via Facebook eller tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", i sidebaren ——–>
Videoer bliver lagt op ind på min YouTube kanal og der vil jeg blive glad for dit abonnement og et lille like.
4 thoughts on “Grillaften”

 • Åh hvor jeg kender den følelse af at høre til i et helt særligt kollegialt selvskab. Har været i mit i nu snart 2 år og har aldrig før glædet mig til at komme på job som her, det ér fantastisk og burde være alle undt. Jeg tror jo rent faktisk også at en virksomhed får meget mere ud af den enkelte medarbejder ved at have dem placeret så de fungerer allerbedst- også socialt.

 • Pia
  Der er ingen tvivl om at virksomheder får meget mere ud af medarbejder som trives i hinandens selskab. De mennesker bliver jo som en slags familie og man hjælper hinanden på kryds og tværs.

  Og som du siger, det skulle være alle forundt at prøve det. 🙂

 • Håber / ønsker og krydser fingrer for du igen vil finde en arbejdsplads, hvor du vil få et lignende kollegialt forhold.

  Jeg kan kun være enig i, alle skulle være denne oplevelse forundt. Da det ikke kun er de ansatte der mærker det, jeg er sikker på kunderne/leverandørerne føler og fornemmer straks disse vibrationer.

  Ønsker herfra en god søndag aften.

  • Karin
   Tak skal du have – jeg tror som også jeg får et job når jeg er klar til det. Lige nu nyder jeg dog den nyvundne frihed og kan godt bruge lidt mere endnu. 😉

   God søndag Karin. 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.