Menu
Familieliv / Motion / Teknologi

En hår start, men god lørdag

6 kommentar

 • Karin
  22. oktober 2017 at 08:10

  Du er så sej. Godt du er kommet i gang med løb igen,. Håber du slipper for skader etc. Bare det var mig der havde den energi 😉

  Det er da ikke lang tid siden du delte salgs annoncen på sommerhuset, tænkte på det ligger i et attraktiv område, og det er jo så sandt som tænkt, når det blev solgt så hurtigt. Det bliver så spændende med istandsættelse etc. i det nye.

  Jeg er og har været meget stille, præcis som du. Jeg kunne mærke der er noget der ikke er okay mht. min kroniske udbrændthed, nogle ting jeg ikke lige havde lyttet til, og sagt stop overfor, eller rettere havde sagt stop, men fik lige en kontra ordre, og kunne ikke magte det. Men her den 30. 31. oktober lyder startskuddet, der vil komme nye boller i suppen. Og jeg glæder mig til det.

  Glæder mig til at læse, se, lytte til nyt fra dig.

  Reply
  • Catarina
   22. oktober 2017 at 14:46

   Jeg skal simpelthen igang med at løbe igen. Jeg kunne jo virkelig godt lide at komme afsted om morgenen og jeg havde “fordele” (energi) af det hele dagen. Så NU skal det være.
   Sommerhuset blev solgt på 5 dage, så ja det gik ekstremt hurtigt. Det de nu har og er ved at sætte i stand, ligger så dejligt tæt på vandet og fra huset har de også udsigt til vand og strand, men ligger alligevel ugenert.
   Min stilhed er mere i at jeg ikke synes at jeg kunne blive ved med at kører i den “samme rille”, for jeg kunne ikke engang selv holde ud at læse med os mig selv, så hvordan ville andre så have det. Derfor var og er vloggeriet egentlig sjovt og fornyende. Jeg siger ikke at jeg ikke kommer til at skrive igen, men det bliver ikke lige nu.
   Det lyder spændende med startskud til noget nyt sidst på måneden- det glæder jeg mig til afhører mere om.

   Reply
 • Mette
  22. oktober 2017 at 12:50

  Altså så hyggeligt at følge dine hverdagsaktiviteter! Skønt at få et glimt af dit helt almindelige liv. Jeg holder meget af hverdagen og øver mig faktisk i at gøre den mere “kedelig” og med tid til bare at nyde 😀. Dejlig søndag til dig!

  Reply
  • Catarina
   22. oktober 2017 at 14:48

   Mit liv er helt og aldeles almindeligt og nok præcis så gennemsnitligt som de flestes. Jeg vil ikke pynte på sandheden eller gøre noget træls til verdens undergang. Jeg holder af at være mig og være gennemsnitlig. Så det gæder mig, at du synes det er hyggeligt at følge med.
   Du ønskes også en god søndag Mette og tak for din kommentar. 😀

   Reply
 • Layoni
  24. oktober 2017 at 08:36

  Hej Catarina 🙂 det var helt rart lige og se dig og Søren igen, og tak for en hyggelig tur 🙂 er på vej til arbejde, så bliver ikke så meget med skriveriet denne gang 🙂
  god dag til Jer 🙂

  Reply
  • Catarina
   24. oktober 2017 at 17:28

   Håber du havde en god dag på jobbet. 😀
   Og mange tak for din hilsen, den er jeg meget glad for 😀

   Reply

Skriv en kommentar