Vi er SÅ stolte

I dag var det Christians sidste eksamen og selvom vi på forhånd vidste at han ville bestå, så er det nu alligevel noget særligt over den sidste eksamen. Og nervøsiteten kunne osse spores på Christians ansigt. Vi ankom til skolen, som i dag flagede på begge de store stænger, i god tid. I dag og de næste to dage, springer alle HTX gymnasieeleverne eleverne ud og der var allerede flere som havde fået deres huer.

DSC_6265

Da Christian var kaldt ind, synes vi godt nog tiden var lang, men faktisk var han kun inde i små 20 minutter, hvorefter han kom ud og læren og censoren skulle så lige vourtere et lille minuts tid, hvorefter Christian igen blev kaldt ind. Lige da Christian var gået ind, stak læren hovedet ud af døren og spurgte om vi var familie, hvilket vi alle svarede ja til og så sagde han med et lunt og skævt smil

Jeg tror nok han har klarede den…

Og ja det havde han, hvilket betød at mormor kunne få lov til at sætte huen på hans hovede.

DSC_6256

Jeg ved ikke hvem af os der var mest stolt, men det er osse ligegyldigt. Efter lidt hygge med champagne gik vi alle ud og fik lidt frokost. Det har været en virkelig skøn dag og jeg sidder stadig med et smil på læberne.

Nu venter nogle dage med fester inden de på torsdag har galla fest på skolen, hvor Christian bliver hentet herhjemme i limousine, fredag er der fest her, lørdag dimension og lastbilkørsel, hvor der er tradition for at de elever der får den højeste sidste karakter og det højste gemmensnit, skal løbe bag efter lastbilen til første stop. Det bliver spændende at se hvor mange der skal løbe sammen med Christian det første stykke, og jeg glæder mig til at se dem tage afsted og senere modtage dem alle herhjemme.

     

- Tak fordi du læste med -


Du er megegt velkommen til at dele dette indlæg og kig endelig forbi Instagram, og følg med i alt det der ikke kommer ind på her på siden. Du kan også holde øje med nye indlæg via Facebook eller tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", i sidebaren ——–>
Videoer bliver lagt op ind på min YouTube kanal og der vil jeg blive glad for dit abonnement og et lille like.
22 thoughts on “Vi er SÅ stolte”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.