Menu
Motion

467 gange

Jeg har lige tjekket om der var kommet nye spinninghold op hos den lokale spinningklub og sørme så. Nu er jeg tilmeldt et par gange om ugen over de næste 4 uger. Dejligt at sommeren på de kant er slut. Da jeg nu var inde i systemet, tjekkede jeg så lige, mest for for sjov, min egen spinninghistorik. Jeg kunne se, at jeg har været til spinning 467 gange i de sidste 4 år. Faktisk har jeg helt præcis i morgen 4 års jubilæum. 467 gange er faktsik mange gang, specielt når det kun er 4 år. Eller mange og mange, alt er jo relativt.

Den første tur på spinningcykle var en hård time, men ikke mere hård, end at jeg ikke var skræmt væk, tværdigmod. Jeg har siden da, gået til spinning ca. 10 1/2 måned om året, da dklbben, de resterende måneder, holder sommerlukket.

Hvis jeg skal sætter et lille regnestykke op (og da jeg er nørd, så skal jeg), så er der grofrtregnet 52 uger på et år og når der så går rundregnet 6 uger fra til sommerferielukningen, så giver det 46 uger pr. år. De 46 uger ganger jeg så med 4 år, hvilket giver et 184 uger – med 467 timer på cyklen, giver det et gennemsnit på lidt mere end 2 1/2 times spinning om ugen. Ikke dårligt, når alt det andet motion lægge oveni.

12 kommentar

 • Susanne
  9. august 2013 at 17:45

  Super women, bare jeg kunne det 🙂 flot klaret, tillykke

  Reply
  • Catarina
   9. august 2013 at 18:18

   Det kan du Susanne, du skal bare tage det i dit tempo, og så stille og roligt arbejde dig op af. Men ikke så meget at du mister lysten og får ondt. 🙂

   Reply
 • Mette
  9. august 2013 at 18:11

  Du er så dejligt fuld af energi, og det er skønt at læse om, for det smitter :-). Har du faste motionsdage?

  Reply
  • Catarina
   9. august 2013 at 18:22

   Det er dejligt det smitter, for det er jo osse selv den måde jeg får energi på, ved at se og øre om andre som motinere. 🙂

   Nej jeg har ikke faste dage, da jeg er nød til at få det til at passe, med hvilke dage jeg måske allerede ved bliver hårde på jobbet, men jeg forsøger at passe det hele ind sådan at jeg kan gøre det næsten direkte fra arbejde af. Motionere aldrig om aftenen, for der ved jeg med mig selv at jeg ikke gider 😉

   Reply
 • Mona Honnens
  9. august 2013 at 20:06

  Du er en sej kvinde Catarina.
  Åhh jeg misunder dig den energi, du pirre til min dårlige samvittighed ;O)

  Reply
  • Catarina
   10. august 2013 at 07:34

   Hi hi, det er nok bare det at det er belevet en del af min hverdag at få motion, og så tænker je ikke så meget over det mere, som da jeg startede op. 🙂

   Reply
 • Nola
  9. august 2013 at 20:49

  Dejligt når det bliver en fast vane, så er det sjovest. Imponerende tal og godt gået…..cyklet 😉

  Reply
  • Catarina
   10. august 2013 at 07:37

   Ja, det e rskønt nor man når dertil at motion bare er en del af hverdagen uden af man tænker over det. 🙂

   Reply
 • Pernille
  10. august 2013 at 01:45

  Hvor er du sej 🙂

  Reply
  • Catarina
   10. august 2013 at 07:38

   Tak, men det er nu bare blevet en del af min hverdag, så jeg tænker ikke over det. 🙂

   Reply
 • Karin Abildhauge
  11. august 2013 at 12:10

  Det er altid vidunderligt at komme i gang efter ferien.

  Jeg fortryder lidt jeg ikke lige have mobilen ved hånden i tirsdag, da jeg var i biografen med yngste. Hun var til den første Cross Fit efter 4 uger, det var dagen før, hun var gul og blå over alt, og kunne knapt sidde i biografen. 😉

  Jeg har jo endnu ikke holdt ferie, nok mere fordi jeg begyndte i aktivering den 29/4 – og 29/7 blev fastansat, så venter til jeg skal besøge yngste i Rumænien, hun rejser den 29/8. Hun skal jo lige på plads og i gang, før jeg tager ned til hende.

  Reply
  • Catarina
   14. august 2013 at 15:04

   Hi hi, ja det ville have været godt at du havde foreviget de farvede dele af kroppen. 🙂

   Det bliver en så stor oplevelse for din den yngste at bo og arbejde i Rumænien og du får da osse en ordentlig en på opleveren, når du skal ned og besøge hende. 🙂

   Reply

Skriv en kommentar