Jeg ved det er noget med kylling

8. august 2013

Men hvad det præcis bliver til ved jeg ikke, men jeg glæder mig.

20130808-173535.jpg

Og i morgen laver han igen mad og lørdag har han bedt mig og at lære ham at lave hvid sovs. Jow jow, der er én som snart flytter hjemmefra 😀




- Mange tak fordi du læste med -


Du er megegt velkommen til at skrive en lille kommentar eller bare en hilsen i kommentarfeltet her under. Du må også gerne dele dette indlæg og kig endelig forbi Instagram, og følg med i alt det der ikke kommer ind på her på siden. Du kan også holde øje med nye indlæg via Facebook eller tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", i sidebaren ——–>
Videoer bliver lagt op ind på min YouTube kanal og der vil jeg blive glad for dit abonnement og et lille like.


0

I samme genre

12 kommentarer

  • Reply Annette 8. august 2013 at 19:38

    Kylling er da også lækkert, nærmest uanset hvordan. Velbekomme 🙂

    • Reply Catarina 9. august 2013 at 07:04

      Det var rigtigt lækkert 🙂 Appelsin marineret kylling med bønnesalat og ovnstegte karrtofler 🙂

  • Reply Trine 8. august 2013 at 19:46

    Spændende… Og så med at flytte hjemmefra…

    • Reply Catarina 9. august 2013 at 07:04

      Ja, det bliver spændende og forhåbentlig får han noget at bo i inden studiet starter. 🙂

  • Reply Susanne 9. august 2013 at 17:47

    Håber det var godt!! Ja jeg er også spændt på hvilket talenter Rasmus disker op med når han engang skal bo for sig selv, for det er ikke her han udfoldet sig, desværre 🙁

    • Reply Catarina 9. august 2013 at 18:19

      Det var virkelig godt og i dag har han osse lavet mad, igen super lækkert, jeg måtte dog lige vise ham hvordan man laver sovs, men nu kan han osse det. 🙂

      Han har to maddage om ugen, for ligesom at lave lidt når han nu har ferie, og det er han helt med på, for som han siger, så lære han det. 🙂

      • Reply Susanne 10. august 2013 at 13:17

        Fornuftig ung mand 😉

        • Reply Catarina 12. august 2013 at 17:29

          Det hjælper på det. 🙂

  • Reply Pernille 10. august 2013 at 01:44

    Lækkert 🙂

    • Reply Catarina 10. august 2013 at 07:37

      Meget. 🙂

  • Reply Karin Abildhauge 11. august 2013 at 12:04

    Hvor er det dejligt han allerede nu har fået nogle af mors/fars opskrifter ind under huden.
    Mine børn var også med, og havde maddage, men jeg bliver stadig ringet op om, hvordan var det nu du lavede ……..
    Krydser fingre for der bliver et sted at bo, ved godt ventelisterne er lange.

    • Reply Catarina 14. august 2013 at 15:02

      Ja, det er godt han har en fornemmelse af det at lave mad og samtidig hvad man skal gå igang med først osv. 🙂

    Skriv gerne en kommentar