Menu
Motion

Spinning-filmeri

I dag havde jeg mit lille TZ10 og min Gorillapod med til spinning. Jeg skulle lige teste hvordan jeg kunne laven lidt film fra vores julespinningevent 4-i-rap på lørdag. Min søde spinningmakker Jette stillede (næsten) frivilligt op som prøveklud. Jeg har nu kikke de 4 filmstumper igennem og jeg må sige der er noget virkelig gode vinkler i meget af det. Når jeg har fået dem klippet til og sat sammen, så skal jeg nok smide den ind her. Nu har jeg i hvert fald fået dannet mig et indtryk af hvordan jeg skal filme på lørdag. 🙂

~De 2:30 passer ikke, jeg glemte at slukke uret, så det kørte ca 15 minutter for meget. 😉

0

2 kommentar

 • Helle K.
  17. december 2010 at 08:17

  Jeg glæder mig i denne tid 😉 til at se nogle arbejdssomme spinningsnisser 🙂

  Reply
  • Catarina
   17. december 2010 at 10:06

   @Helle K.: Håber den kommer senere i dag. 🙂

   Reply

Skriv en kommentar