Menu
Motion

En hård omgang

I dag inden midddag pakkede jeg tasken med træningstøj og kørte ind til Fitness World for at starte på mit program. Jeg startede med dag 3 for så er det til at finde ud af hvor lang jeg er nået. For med tre dage om ugen, har jeg valgt at jeg skal afsted mandag, onsdag og fredag, for tirsdag og torsdag har jeg valgt at ligge min spinning på.

Jeg har aldrig været glad for intervalløb, ja faktisk har jeg sådan…skal vi sige… altså haddet det og det er så en disiplin jeg skal til at gøre 3 gange om ugen, nå.. men jeg vender mig vel til det, selvom jeg troede jeg skulle dø de sidste par minutter. Ok jeg dødeikke og kunne også fortsætte, altså efter en lille pause selvfølgelig, ind til maskinparken og derinde fik jeg virkelig mærket, at jeg ingen nævneværdige mavemuskler har, for for filan hvor de kunne mærkes efter de to maskiner. Efter mavemaskinerne hoppede jeg videre til rygmaskinerne. Som også kunne mærkes.

Alt i alt så skal det som nok blive godt og om to måneder skal jeg atter have målt hvor meget fedt, vand og knogler min krop består af. Spænende at om der er nogen forskel. 🙂

0

Ingen kommentar

    Skriv en kommentar