Menu
Motion

Sund gammel kone

Jeg var jo som bekendt i aftes inde og få lavet et program hos Fitness World, som skal styrke mine hofter og lænd. Jeg møde op til tiden og blev modtaget at Morten som skulle gå mig igennem. Først skulle jeg op på en af dersens vægte som måler min vægt, fedt procenten og hvor meget af min krop der er vand og knogler osv. Det var ikke noget overraskende resultat, eller jow det var der, for jeg vejer 2,5 kg mindre end på min vægt herhjemme, så det var jo positivt. 🙂

Derefter snakkede vi om mine problemer og han spurgte også om jeg havde fåret taget et røntgenbillede, men det har jeg jo ikke. Vi blev enige om at det der nok skulle gøres noget, for at ryggen/hofterne skal blive bedre og det der er at gøre er, at stramme mere op for mine mavemuskler. Men for at alt spille optimalt, så skal resten af kroppen også med.

Jeg blev vist og fik prøve, indstillet og vægtreguleret alle de maskiner jeg skal igennem og i alt blev det til 12 stk. Nu er det ikke sådan jeg skal have alle 12 maskiner hver gang. Jeg skal komme 3 gange om ugen og der er de så fordelt over. Så progrramme ser således ud:

1. dag
– 10 min. opvarming (let løb på løbebånd)
– 20 min. intervalløb på løbebånd 30 sek. moderat tempo 1 min. højt tempo
– 3 forskellige maskiner til ben (3 sæt på hver 10)
– 1 maskine til læg (3 sæt på hver 10)
– 2 maskiner til mave (3 sæt på hver 10)

2. dag
– 10 min. opvarming (let løb på løbebånd)
– 20 min. intervalløb på løbebånd 30 sek. moderat tempo 1 min. højt tempo
– 4 maskiner til arme (3 sæt på hver 10)
– 2 maskiner til mave (3 sæt på hver 10)

3. dag
– 10 min. opvarming (let løb på løbebånd)
– 20 min. intervalløb på løbebånd 30 sek. moderat tempo 1 min. højt tempo
– 2 maskiner til ryg (3 sæt på hver 10)
– 2 maskiner til mave (3 sæt på hver 10)

Alt det her, skulle så ende op med, at jeg bliver en sund gammel kone og det er jo ikke det værste der kunne ske. 🙂 Starter går i dag.

6 kommentar

 • Rejen
  1. oktober 2010 at 10:21

  Hej Catarina, det lyder da som et fint program, så god fornøjelse med det….og god fredag…

  Reply
  • Catarina
   1. oktober 2010 at 12:37

   @Rejen: Skulle hilse og sige at det skisme er ret hårdt, det dersens interval noget. :mrgreen:

   Go’ fredag til dig.

   Reply
 • Per
  1. oktober 2010 at 10:39

  At gå fra sund ung kone til sund gammel kone … er det ikke lidt af et tilbageskridt 😉
  Rigtig god motion 🙂

  Reply
  • Catarina
   1. oktober 2010 at 12:39

   @Per: Du er nu så rar Per, nu kan leg leve højt på din kommentar i lang tid. Tak for den og rigtig god weekend. 😉

   Reply
 • Lone
  4. oktober 2010 at 11:23

  Umiddelbart ser dit personlige program hårdt ud, men det er sikkert ikke så slemt, når du først er kommet igang.
  Du er jo i god form i forvejen 🙂

  Jeg ser i dit indlæg i dag, at du allerede er fit for fight igen, så det lyder til at være godt for dig. Jeg glæder mig til at høre, at det hjælper dine hofter og lænd. Gør det det, melder jeg mig også til sådan et program.

  God fornøjelse, Catarina 🙂

  Reply
  • Catarina
   4. oktober 2010 at 15:17

   @Lone: Det er faktisk ikke så hårdt så jeg umiddelbart troede, men jeg kan da mørke nogle muskler som jeg ikke tidligere har lagt så meget mærke til. 🙂

   Indtil nu har jeg ingen problemer med mine hofter eller lænd, om det kan tilskrives motionen er jeg ikke helt klar over, men fakta er, at jeg ikke længere har så ondt som tidliere. Jeg skal nok gi’ besked når jeg har trænet en måneds tid. 🙂

   Reply

Skriv en kommentar