Produktiv morgen

1. oktober 2010

Morgenen er ved at være forbi og er nu erstattet af det der vist kaldes formiddag. Jeg har været ret produktiv her til morgen og fået sendt et par ansøgninger afsted. Nu vil jeg lige se om der er noget nyt på diverse jobportaler og hvis der ikke lige er noget, så tror jeg jeg holder tidligt fri i dag, for weekenden venter jo lige om hjørnet. 🙂

     

- Tak fordi du læste med -


Du er megegt velkommen til at dele dette indlæg og kig endelig forbi Instagram, og følg med i alt det der ikke kommer ind på her på siden. Du kan også holde øje med nye indlæg via Facebook eller tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", i sidebaren ——–>
Videoer bliver lagt op ind på min YouTube kanal og der vil jeg blive glad for dit abonnement og et lille like.


I samme genre

2 kommentarer

 • Reply Helle K. 1. oktober 2010 at 08:57

  og gid din weekend må blive en dejlig en 🙂

  • Reply Catarina 1. oktober 2010 at 09:18

   @Helle K.: Mange tak og rigtig meget i lige måde. 🙂

  Skriv gerne en kommentar

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.