Menu
Hverdagen / Motion

13 blev til 14,4

Jeg var sikker på at der var omkring de 13 km til job, men i dag da jeg cyklede derud havde jeg selvfølgelig mit pulsur med og jeg kan nu se, at jeg rent faktisk har 14 og en slat.

På ud turen går det mere op ad bakke end hjemturen og det passer mig egentlig ret godt. Ikke at det er det rene svir på hjemvejen, næ i det her område af Fyn, er der nogle ret så gode bakker. 🙂

Klik på “Vis detaljer, hvis du vil se mere.

Det var vildt hyggeligt at cykle derud af og jeg nød virkelig den stille morgen og naturen. Og da jeg skulle hjem, var det også dejligt lige at blive blæst igennem inden jeg landede herhjemme hos familien. Jeg glæder mig allerede til i morgen tidelig igen. Og hjælmen, ja den sad på hovedet hvor den skulle, jeg er nemlig sikker på at mit held er opbrugt. 🙂

Om jeg skal til spinning i dag – næ ikke i dag, idag hygger jeg med min ferieramte familie. 🙂

0

12 kommentar

 • FruE
  18. april 2011 at 18:15

  Det er SÅ fedt med et job i cykelafstand. Det havde jeg jo inden jeg blev eksporteret til Jylland :o)

  Jeg droppede også spinningen og tog løbeskoene i stedet for.

  Hyggelig mandag aften til Jer.

  Reply
  • Catarina
   18. april 2011 at 18:29

   @FruE: Ja, det er fedt, men helt sikker ikke noget jeg kommer til at gøre om vinteren, da er vejene slet ikke egnet til at cykle på og snerydning på de kanter er en by i Rusland. 😀

   Da vi boede I odense cyklede jeg mere end jeg tog bilen og sådan har det været i alle de år og det bliver… hvornår flyttede jeg hjemmefra, ja siden 86. 🙂

   En god aften til jer. 😀

   Reply
 • marina
  19. april 2011 at 07:17

  godmorgen cat, ja når vejret er så dejligt som det er nu er det skønneste også at være ude i det, det er også noget jeg ville ønske jeg kunne hver dag, men nu har jeg jo fået endnu længere , så 67 km er ikke noget man overvejer om man kan cykle bare engang imellem. jeg har fri idag, men skal afsted imorgen, så er det også påske.
  det plejer at stå i håndboldens tegn og det er heller ikke anderledes i år. Anna og Jonatan skal spille til Puma Cup i Støvring.
  Anna Lene og Henriks ældste dreng skal også spille så de kommer og besøger os, så det kommer til at stå i håndboldens tegn.
  Det lyder som om du er blevet glad for dit job, jeg trives også i Randers, men glæder mig dog til at hvile hovedet lidt i nogle dage. Der er masser af nye indtryk der stadig flyver rundt i hovedet både dag og nat.
  Mange knus og tanker og rigtig god påske til dig og familien.

  Reply
  • Catarina
   20. april 2011 at 14:02

   @marina: Ja, det er noget af en tur du nu har fået dig og bestemt ikke lige en man kaster sig på cyklen efter hver morgen og eftermiddag.

   Med alt det håndbold, så ved I da godt hvad I skal få påsken til at gå med, men godt at I kan kombinere det med hugge med Anna Len og dem – her står den på hygge og spontane indfald sammen med, først et par af drengene senere alle. 🙂

   Ha’ en dejlig påske og hils alle. 🙂

   Reply
 • Helle K.
  19. april 2011 at 07:51

  Sjovt, at du har brugt en kalorie mere på hjemvejen…

  Reply
  • Catarina
   20. april 2011 at 14:02

   @Helle K.: 🙂

   Reply
 • Helle K.
  19. april 2011 at 07:51

  omvendt det var jo på vejen derud 🙁

  Reply
  • Catarina
   20. april 2011 at 14:02

   @Helle K.: Helt ok. 🙂

   Reply
 • italiensk restaurant København
  19. april 2011 at 10:45

  Hvis man har muligheden for det, så skal man tage cyklen på arbejde. Det er simpelthen en af de bedste måder at få stresset af på, og så er det jo også sundt og miljøvenligt.

  Forårshilsen

  Bo
  http://italienskrestaurantkøbenhavn.dk/

  Reply
  • Catarina
   20. april 2011 at 14:05

   @italiensk restaurant København: Jeg er aldrig stresset så det er ikke derfor at jeg cykler, jeg gør det fordi jeg ikke skal hente børn eller handle på vejen hjem. Når man bor på landet skal det nemlig planlægges, for der ligger indkøbsmulighederne nede på hjørnet, men 5 km væk. 🙂

   Og så gør jeg det for at få motion og dermed slippe for at sidde i et spinningslokale 4 timer om ugen. 🙂

   God påske

   Reply
 • Bente
  20. april 2011 at 17:45

  Det må være dejligt at kunne cykle på arbejde! Og afstanden er jo inden for den overkommelige grænse. Men jeg springer lige over – jeg har 44,3 km på arbejde nu, hver vej 🙂

  God påske!

  Reply
  • Catarina
   20. april 2011 at 19:27

   @Bente: Ja, så ville jeg nok osse betakke med – men 14,4 hver vej i de gode bakker på Nordfyn er slet ikke nogen tosset start. 🙂

   En god påske til dig og familien. 🙂

   Reply

Skriv en kommentar