Menu
Livet / Motion

13 blev til 14,4

Jeg var sikker på at der var omkring de 13 km til job, men i dag da jeg cyklede derud havde jeg selvfølgelig mit pulsur med og jeg kan nu se, at jeg rent faktisk har 14 og en slat.

På ud turen går det mere op ad bakke end hjemturen og det passer mig egentlig ret godt. Ikke at det er det rene svir på hjemvejen, næ i det her område af Fyn, er der nogle ret så gode bakker. 🙂

Klik på “Vis detaljer, hvis du vil se mere.

Det var vildt hyggeligt at cykle derud af og jeg nød virkelig den stille morgen og naturen. Og da jeg skulle hjem, var det også dejligt lige at blive blæst igennem inden jeg landede herhjemme hos familien. Jeg glæder mig allerede til i morgen tidelig igen. Og hjælmen, ja den sad på hovedet hvor den skulle, jeg er nemlig sikker på at mit held er opbrugt. 🙂

Om jeg skal til spinning i dag – næ ikke i dag, idag hygger jeg med min ferieramte familie. 🙂

Tak fordi du havde lyst til at læse med.

 

12 kommentar

  • Catarina
    18. april 2011 at 18:29