Arkivet er blevet arkiveret

14. marts 2010

Når man har blogget et stykke tid, så bliver ens arkiv længere og længer og mit var efterhånden ved at antage en længde, som jeg synes var længere end jeg gad, at det skulle fylde i sidebaren. Det fyldte faktisk 49 linjer og jeg ved jo, at det bare vokser som månederne og årene går. I går brugte jeg noget, at tide til at få styr på diverse koder og nu er mit arkiv pakket pænt ind i en dropdown menu. Synes faktisk selv det ser ret så ok ud og på en eller anden måde, er arkiv nu blevet arkiveret. 😉

     

- Tak fordi du læste med -


Du er megegt velkommen til at dele dette indlæg og kig endelig forbi Instagram, og følg med i alt det der ikke kommer ind på her på siden. Du kan også holde øje med nye indlæg via Facebook eller tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", i sidebaren ——–>
Videoer bliver lagt op ind på min YouTube kanal og der vil jeg blive glad for dit abonnement og et lille like.


I samme genre

4 kommentarer

 • Reply Bente 14. marts 2010 at 12:55

  Ja, det er godt med lidt orden på det arkiv ;-). Sådan en widget har jeg også på – eller bliver det altså for uoverskueligt, når man blogger så meget som vi gør :-).

  God søndag!

  • Reply Catarina 14. marts 2010 at 13:57

   @Bente: Ja der er jo helt vildt som det kan fylde. Godt der er nogle “derude” der gider sidde og nørkle med sådan noget, så vi andre kan få glæde af det – helt gratis. 🙂

   Også en god søndag til dig. 🙂

 • Reply Helle K. 15. marts 2010 at 07:18

  Sådan har jeg det også, så jeg pakkede også sammen for et stykke tid siden 🙂

  • Reply Catarina 15. marts 2010 at 07:26

   @Helle K.: Det er vildt så hurtigt tiden er gået. 🙂

  Skriv gerne en kommentar

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.