Menu
Teknologi

Discobatterie

Jeg anskaffede i november sidste år nogle rigtige fede genopladelige batterier fra Eneloop som bare holder godt i mine flash. Jeg er rigtig glad for dem, men kunne godt bruge et set mere, og det eneste sted jeg ved jeg kan få de hersens farvede batterier er hos den dyske del af Amazon. Så jeg plotter Amazon.de ind i min browseren og op kommer siden. Derefter er det simpelt, for jeg søger blot på Eneloop color og op kommer de batterier jeg vil have. Men…. op komme også nogle helt batterier fra Eneloop. Nogle som er mindst lige så fede (det set med en kvindes øjne), nemlig nogle glitter Eneloops.

For filan da, det er da bare batterier efter mit hoved. Bling bling for alle pengene til mine flash. Sådan!


Mange tak fordi du læste med
Catarina
En kommentar eller en hilsen er meget velkommen.
Du kan også følge mig på INSTAGRAM og FACEBOOK.
Ligeledes kan du tilmelde dig min "email-service" som du finder ude i sidebaren.

0

12 Kommentar

  • Catarina
    9. marts 2011 at 12:52